Hickory Colors for Kjøkken Skap

July 30

Hickory er et ideelt tre for kjøkkenskap, fordi det kan kjøpes i et bredt spekter av farger, fra nesten hvit til en rik brun. Treet har også forskjellige korn mønstre som legger til tekstur av skapene. Avhengig av ditt kjøkken fargevalg og design tema, kan hickory kabinettet blitt en av rommets mest dekorative funksjoner.

Lys Hickory Skap

Meget lys brun skap laget av hickory tre er ideelt for et kjøkken innredet i hvitt eller en viktoriansk stil plass der past er hovedelementet i fargevalget. For eksempel, Merillat kjøkkenskap i nyanser som hickory naturlig kabinettet fra Merillat Masterpiece Laredo samling gå bra i kjøkken med hvite gulv og hvite fliser tellere. Off-hvit eller lys tan hickory skap forbundet med pastell rosa eller lilla håndtak eller en flis benken aksent med små malerier av roser vil legge akkurat den rette originale innslag til et kjøkken med viktoriansk bluss.

Medium Brown Skap

Medium brun hickory skap i en muskat eller honning nyanse legge varme til kjøkkenet og kombinere godt med middels nyanser på begge sider av fargehjulet. For eksempel, Brierwood farge fra Thomas skap går bra i et kjøkken når støvete rosa eller fersken oransje er kjennetegnet på veggene og tellere. Hver av disse nyanser vil også utfylle kabinettet pent i form av håndtak eller trim. Blå, som er i fargehjulet er kult delen parene godt med medium brun også. For eksempel, Robin egg blå håndtakene gir en avslappet, land føler for golden smør hickory kjøkkenskap. En mørk nyanse av kongeblå vil skille seg ut mot tre og vil gi kjøkkenet et mer sofistikert preg.

Rødbrun Skap

Hickory skap med et snev av rødt, for eksempel Auburn fra Thomas Villa Hickory samling, gjøre kjøkkenet spesielt innbydende, og er den ideelle dekorative tillegg til et kjøkken med en sørvestre innredning. For eksempel, Auburn skap utfylle brent oransje vegger eller gi en beskjeden fargekontrast til tellere utsmykket med turkis fliser eller laminat. Uttalt brun hickory skap skjær av rødt er også visuelt tiltalende for en monokromatisk kjøkken som favoriserer fargehjulet varme side. For eksempel, hvis du har valgt sjokolade eller kakaofarget maling for vegger og kobber panel, rødbrune skap låne en annen nyanse av brunt til plassen og legge litt mer rødt til området.

Mørk brun Skap

Fet brune nyanser som jorden brun betont med variasjoner av dype brune metallic som kobber eller bronse kan tjene som hoved dekorativ funksjon i et kjøkken der de andre aksenter er en lysere farge. Den mørk brun hickory vil legge en estetisk tiltalende kontrast til et kjøkken ellers innredet i off-white eller en lys hvete eller havre farge. Du kan videre kontrasten tema ved å legge håndtak i ett av disse lyse nyanser til skapene. Eller du kan installere skap som prikken til en juvel-tonet kjøkken, hvor alle nyanser er rike og uttales. For eksempel, Merillet Masterpiece skap fra Landis serien i Hickory Sunset legge til en komfortabel, sikker følelse til et kjøkken med jeger grønn eller aubergine vegger eller burgunder apparater.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com