Vinyl skjæreverktøy

August 1

Vinyl skjæreverktøy kan være effektive fra arbeidet med vinylbelegg til utendørs vinyl Fasader. Disse verktøyene tjene godt i tøffe hjørner og for å gjøre presise kutt. Enten de er en sveiseutstyr, verktøy kniv eller elektrisk sag, kan disse verktøyene hjelper deg å få jobben gjort riktig.

Metal Mitre Tool

Metal Mitre verktøy gjør 90-graders vinkelkutt for aluminium cap metaller som brukes i vinyl prosjekter. Disse gjæring verktøyene lar deg lage hjørner uten bruk av en gjærkasse. Innflytelse av verktøyene lar deg lage høyre vinkel kutt.

Vinyl Sveising Kit

Sveise settet har den groover, pull-hånd groover, sveisepistol og søm-trimming kniv. En vinyl sveising kit har verktøy til å lage spor og til å forsegle sømmer i vinylbelegg. Strøm Groover kutt halvrunde spor i varierende dybder. Det groover har en karbid blad. Den trekker hånd groover skaper spor i seamline å kontrollere dybden av grooving og for å hjelpe når du fester to stykker av vinyl. Sveisepistolen kan du varme vinyl bitene sammen mens trimming kniv vil kutte ekstra vinyl bort fra de to sømmene.

strøm~~POS=TRUNC Saw

Den vinyl benk elektrisk sag kutter vinyl Fasader med en fin-tann blad. Bladet måler 12 til 165 tenner per tomme. Kraften Sagen kan kutte i alle temperaturer, men kniven kutter spesielt for vinyl.

Utility Knife eller tin klipp

Et verktøy kniv og tinn klipp kan kutte vinyl gulvbelegg eller ytterkledning. Kniven kan score gulvet for å forberede det for selve kuttet, mens tinn klipp kan bidra til å kutte både gulv og ytterkledning. De klipp kan arbeide i trange hjørner og vanskelig å nå steder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com