Slik installerer en Chain Fence

June 23

Slik installerer en Chain Fence


For huseiere som er seriøse om en værbestandig gjerde som gir en solid barriere, er det få alternativer er bedre enn en kjede-link gjerdet. All gjerdet må motstå rust er et friskt lag med maling gang hvert flere år, og kjede-link mesh er effektiv på å begrense bevegelsen av ting mellom inne og utenfor eiendommen. Best av alt, installasjon av en kjede gjerde krever ingen spesielle ferdigheter, noe som gjør det til et approachable gjør-det-selv prosjekt.

Bruksanvisning

Etablering av et gjerde

1 Legg ut gjerdet ved å gå langs installasjonen med en bunt av staver og en målehjul. Kjør i terminal (eller hjørne) postene først. Knytt en snor mellom terminal innlegg å etablere rette gjerdet linjer, og deretter kjøre innsatsen for å markere hvor grensen innlegg vil gå. Linje innlegg skal være fordelt med lik avstand, men aldri mer enn 10 fot fra hverandre. I en 55-fots gjerdet, for innleggene til å være like langt, og mindre enn 10 fot fra hverandre, ville du plante stakes åtte fot, to inches hverandre.

2 Trekk innsatsen og grave stolpehull med en spade, mattock og post-hull digger. Grave hull til en dybde som tilsvarer en tredjedel av lengden på gjerdestolper, pluss en ekstra fire inches for en sand eller grus fundament. Bredden må være tre ganger så stor som i innlegget på bakkenivå, men fire ganger bredden på bunnen, og skaper en omvendt kjegle. Når grave hull for polene, gjøre hullet større ved en ekstra fire inches. Kontroller at alle stolpehull er gravd til en jevn dybde.

3 Fyll ut de ekstra fire inches på bunnen av stolpehull med sand eller grus for å gi et grunnlag for innleggene.

4 Bland en gruppe med quick-innstillingen betong tilstrekkelig for 10 til 15 minutter igjen av post-innstilling (vanligvis nok for en eller to innlegg om gangen) i et badekar eller trillebår.

5 Sett det første innlegget ved å plassere et nivå sammen med det, og justere det før innlegget er i midten av hullet og vertikalt rett. Mens en hjelper holder innlegget på plass, helle betong i hullet, fylle stillingen hull opp til de siste par inches fra toppen. Etter flere minutter, forme herding betong så det bakker, drenering vann bort fra innlegget. Etter 10 minutter, bør betongen være vanskelig nok å frigjøre innlegget. Gjenta for alle de andre innleggene.

6 La betongen plugger herde i to til tre dager før du fortsetter med installeringen.

stretching Fence

7 Sett gjerdet maskinvare på terminalen innlegg. Første bilde på strammebånd (tre for en fire-fot gjerde, fire for en fem-fots gjerde og fem for en seks fot gjerde), deretter skinne oppkvikkende band og til slutt innlegget hetten på toppen. Trykk på innlegget lokket ned med en gummihammer.

8 Installer sløyfe caps til toppen av linjen innleggene ved å trykke dem på med en gummihammer. Skyv gjerde skinner gjennom løkken caps, og fest endene på skinnene til terminalen innleggene ved å bolte dem til skinne oppkvikkende band med en skiftenøkkel.

9 Sett rull med kjede-link mesh langs gjerdet rail nær en terminal innlegg og rulle flere inches verdt. Tråd en spenning bar gjennom kjeden linker på slutten av mesh, og loop spenning band på terminalen innlegget rundt baren. Stram mutterne på boltene i spenning band med en skiftenøkkel, sikring av kjede-link mesh til terminalen innlegget.

10 Rull ut mesh ned gjerdet linje til en annen terminal innlegget. Træ midlertidig spenning bar gjennom kjeden-link mesh på et punkt noen fot fra den andre terminalen innlegget.

11 Sett opp gjerdet sprederen ved å pakke sin kjede rundt terminalen innlegget i den andre enden av linjen og hekte den av. Plasser de to kroker fra gjerdet sprederen trekant rundt spenningsfeltet.

12 Stram kjeden link ved å spy gjerdet sprederen med spakene. Se kjeden mesh nøye. Når den har spredd seg med om lag en fjerdedel av en tomme, stopp innstramming.

13 Tie av kjeden-link mesh til gjerdet rails og linje innlegg med wire bånd, ved hjelp av en tang for å bøye ledningen.

14 installere en annen strekkstang i kjedeledd mesh, i en posisjon hvor den kan festes til den andre terminalen stolpen. Fest den til spenning band som i trinn 3.

15 Slipp spenningen på gjerdet sprederen. Klippe bort overflødig kjede-link mesh med avbitertang. Gjenta prosedyren i trinn 3 til 8 for å legge en ekstra linje med kjede-link gjerdet mellom terminal innlegg.

Hint

  • Bruk arbeidshansker under installasjon av kjede-link mesh for å unngå å kutte hendene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com