Hvordan Restain Skapdører

August 22

Hvordan Restain Skapdører


Datert og gamle ser skapdører kan gjøre et kjøkken eller andre levende plass føler snusket og deprimerende. Ofte flekk som var populær ett år er ikke så populær i årene som fulgte. Trender kommer og går, men å holde tritt med dem trenger ikke å være vanskelig. Restain skapdører for å styrke utseendet og følelsen av et rom og holde skap ser opp til dato og frisk.

Bruksanvisning

1 Fjern maskinvare fra kabinettene med en Philips skrutrekker, inkludert alle dørhåndtak og hengsler. Oppbevar skruer og hardware hvor du enkelt kan finne dem. Plasser dører i en horisontal stilling i din valgte godt ventilert arbeidsområde. Sett skuffer oppreist for tilgang til frontpanelet av skuffen.

2 Ta på deg hansker og rene alle overflater vil du bli farging med en trinatriumfosfat renere. Påfør med en ren klut eller svamp. Skyll med rent vann og la det tørke helt.

3 Hand sand overflaten av skap med 150-sandpapir. Pakk en tre blokk med 180-sandpapir og bruke den til å fjerne gjenstridige flekker eller skjemmet områder. Tørk bort støv og rusk med en tack klut.

4 Rengjør overflaten av skapene igjen med en væske deglosser. Mette rene kluter med deglosser og bruke dem til overflaten av skapene. La kabinettene tørke helt i minst en time. Ventiler riktig under dette programmet; den deglosser har en potent lukt.

5 Påfør gel flekken ved hjelp av en høy kvalitet pensel, svamp applikator eller ren hvit klut. Arbeid i retning av tre korn og påfør et tynt lag. Arbeid ved å dra pensel eller andre verktøy i en retning mot deg. Dette sikrer en jevn påføring. Fjern globs av flekken med en klut eller børste. La første strøk tørke i 24 timer, deretter bruke en andre strøk på samme måte og la den tørke.

6 Påfør et strøk av en klar polyuretan sealer til skapdørene. La det tørke helt. Følg opp med et nytt strøk hvis ønskelig.

7 Sett maskinvare til skapdørene og installere dører og skuffer på rammen.

Hint

  • Denne prosessen fungerer best når restaining skap som har en original, lys flekk. Det er vanskeligere å lyse opp mørke farget skap.
  • Sørg for å jobbe i et godt ventilert område. Kjør en vifte for å sirkulere luften og åpne et vindu hvis mulig. Bruk hansker for å beskytte hendene under rengjøringen og restaining prosess.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com