Eviggrønne planter i Oklahoma

August 21

Eviggrønne planter i Oklahoma


Den eviggrønne planter hører hjemme i Oklahoma gi konstant farge for et landskap. Kommer i form av vinranker, busker og trær, må disse Oklahoma evergreens vise evne til å tåle varme, tørke, vind og vinteren kald - alle funksjoner i statens vær.

Pinyon Pine

Våt jord er ikke stedet å plante pinyon furu (Pinus edulis), en art av eviggrønt tre hører hjemme i ekstreme vestlige områder av Panhandle regionen. Pinyon furu krever steinete, Leir eller sandbunn med god drenering i å vokse. Pinyon furu utvikler til 20 fot, sprer seg til 30 fot i sin baldakin og er en saktevoksende eviggrønne. Bruk den i vestlige Oklahoma, spesielt i dårlig kvalitet jord områder, som en frontrute eller et eksemplar treet. Pinyon furu kan være vanskelig å finne i lokale barnehager, noe som gjør det litt dyrt, konstaterer Oklahoma State University. Frøene - beskyttet av kjegler - er spiselige, med disse frøene som innehar stor verdi for mange typer dyr.

Skrenten Live Oak

Forkastning levende eik (Quercus virginiana v. Fusiformus) er en form for den sørlige levende eik som vokser i det sørlige Oklahoma i Texas. Denne typen er mye hardføre enn den sørlige versjonen, i stand til å tåle kulde, pisker vinden det møter i Oklahoma som driver temperaturer noen ganger til 20 grader under null F. forkastning levende eik er et attraktivt skygge treet for vestlige Oklahoma, med ovale, eviggrønne blader opp til 3 inches lang. Dette eik står opp til tørke også, og det kan vokse til 40 fot, selv i naturen er det ofte mye mindre. Skrenten live oak produserer eikenøtter som dyreliv vil spise.

Såpe Tre Yucca

Hold barn unna de svært skarpe blader av såpe treet yucca (Yucca glauca); bladverket er en trussel mot øyne og hender. Dette multibranching busk bare vokser til 3 fot og det er innfødt til alle, men de langt østlige fylker i Oklahoma. Såpe treet yucca fungerer som en dekorativ i åssidene, i åpne områder og i bolig landskap. Bladverket er et medium grønn farge hele året. Blomstene er prangende og de utvikler på pigger som vokser til 2 fot høy over bladene. Såpe treet yucca gjør best i tørre områder i fullt Søn

grønn Briar

Hjerteformet, grønne blader er en attraktiv funksjon av den grønne Briar (Smilax rotundifolia), en eviggrønn vintreet innfødt til mye av Sooner State. Grønn Briar vokser i våte og tørre innstillinger, men i våte områder også utvide langt utover sin tiltenkte område. Anbefalt bruk av grønn torne inkluderer arbeid som en skjerm, for å dekke gjerder, for å skjule forstyrrede områder og som en ground. Tornene det besitter tillate deg å danne barrierer med grønn Briar. Vårblomster er uanselig, men bladene tar på en lilla fargetone i høst.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com