Hva Plantevernmidler vil holde Bugs Off av jordbær?

August 24

Hva Plantevernmidler vil holde Bugs Off av jordbær?


Strawberry planter er stauder som enten blomstrer med enkle avlinger i løpet av våren eller er stadig lager og frukt i løpet av våren og høsten. Plant jordbær i godt drenert jord, rik på organisk materiale i full sol på høy eller skrånende terreng. Overbefolkning jordbærplanter og områder strødd med hage rusk oppmuntre sykdommer og skadedyr. Unngå en skuffende avling ved å kontrollere insekter som liker å spise frukt og skader bladene.

Strawberry Leafrollers

Strawberry leafrollers (ancylis comptana fragariae) er et jordbær pest utbredt over hele USA. Disse grønn-brunt larver dukke opp i april og mai legger egg på bladverket. Larvene gruven gjennom anlegget blader, knytte dem sammen og skeletonizing dem innenfra bladet. Bladene blir brune og dø, og jordbær frukt er deformert. Unn tunge angrep med Bacillus thuringiensis kurstaki, eller BTK, som produserer krystallgiftstoffer jordbær leafrollers svelges mens fôring. De blir lammet, stoppe fôring, slippe til jorda og dø.

Anløpet Plant Bugs

Anløpet plante bugs (Lygus lineolaris) spise urteaktige frukt planter som jordbær. De har ovale legemer som er dobbelt så lange som de er brede og er omtrent 1/4 tommer lang. De er brun med gule og / eller røde markeringer som mørkere med alderen. De injisere et kjemikalie i frukt mens suger saft fra stammen tips, knopper og frukt. De forårsaker catfacing frukt, en nedsunket, humpete disfiguration. Anløpet plante bugs overvintrer i ugress og dødt plantemateriale, så hold hage rusk klart og bruke flytende rad dekker i vekstsesongen. Bruk insektmidler som inneholder pyrethrins til blomstrende planter.

Spittlebugs

Masser av skummende bobler i mellom jordbær plantens blader er tegn på spittlebugs. Meadow spittlebugs (Philaenus spumarius) er den vanligste typen som finnes på jordbærplanter. Fjerne boblene avdekker ¼-tommers, grønne eller brune, myke-bodied insekter som suger saft fra bladene, stengler og blomster. Spittlebugs sjelden føre til en ekstrem mengde skade jordbærplanter. De er lett fjernes med en sterk strøm av vann fra en hageslange. Insektmidler som inneholder malathion, acephate eller metoksyklor er også effektive med kun ett program er nødvendig.

spider Mites

Mikroskopiske rødaktig-farget edderkopp midd trives i varme, tørre klima. Spraglete, skitne, gulnede blader med fint webbing mellom bladene eller på undersiden er indikasjoner på edderkopp midd. Spider midd infestations forårsake noen jordbær til frukt. Spray et insekt såpe laget med rent vann og en liten mengde mild oppvaskmiddel og neem olje på anlegget flere ganger i uken. Påfør insekt såpe enten tidlig på morgenen på kvelden for å unngå direkte sollys.

Snegler og Slugs

Snegler er negler nært knyttet til muslinger, østers og andre bløtdyr. Deres grå, brune eller sorte myke kropper bevege av en bred muskel som sprer seg langs sine under. En sti av slim indikerer deres tilstedeværelse. Snegler og slugs er nattbrett som foretrekker fuktige, lune forhold. De forårsaker omfattende skader etter herjet blader, stengler og frukt av jordbærplanter. Plantevernmidler beregnet på snegler og slugs er effektive. Økologiske alternativer inkluderer dusting kiselgur, en ikke-selektive støv som tørker pest, på jorda der snegler og slugs er til stede.

Strawberry Bud Weevil

Strawberry bud biller (Anthonomus signatus) er små, mørke rødbrune insekter med buede snuter. De er også kalt jordbær clippers fordi hunnene tygge hull i knopper, sette inn et egg og deretter kuttet av knoppen. En kvinnelig legger 20 til 30 egg, vanligvis i april og begynnelsen av mai. Rengjøring hage rusk husing egg og overvintrende voksne styrer jordbær bud biller. Når knoppene begynner å danne på jordbærplante, bruke et insektmiddel som inneholder pyretroider eller pyrethrin.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com