Hvordan Forleng PVC Pipe

June 30

Når renoveringen VVS i hjemmet ditt, kan det hende du trenger å forlenge ditt hjem nåværende PVC avløp. Siden PVC er en stiv plast, vil du ikke være i stand til å strekke PVC-rør for å få lengde, i stedet må du forberede og legge beslag på PVC-rør for å få ekstra lengde. For å feste en PVC passer til PVC-rør, må du løsemiddel sveise en passende til PVC-rør. Solvent sveising krever ingen varme, i stedet du bruke to komponenter for å myke opp og permanent lim PVC bitene sammen.

Bruksanvisning

1 Slå av vannet ventilen leverer vann til PVC-rør du trenger å forlenge. Hvis du arbeider på en PVC avløp linje, kan du hoppe over dette trinnet, men sørg for at ingen bruker noen av ligaen koblet til avløpet linjen PVC mens du forlenge PVC-rør.

2 Juster bladet av baufil med baksiden av PVC montering eller PVC cap plassert på det punktet du vil være å utvide PVC-rør. Bruke baksiden av armaturen som en guide vil gi deg en firkantet kutt på enden av PVC-rør.

3 Skjær gjennom PVC-rør og kast PVC montering eller PVC cap, deretter bruke Emery klut for å fjerne eventuelle store grader igjen fra skjæringen.

4 Påfør PVC primer til utsiden av PVC-rør og innsiden kontakten av PVC-kobling med børsten er festet til lokket på PVC-primer.

5 Dekk primet overflaten av PVC-rør og PVC-kopling med PVC-sement.

6 Skyv sementbelagt kontakten på koblingen over sement-belagte enden av PVC-rør, skru koblings 90 grader og hold i 30 til 40 sekunder for å la PVC sement til å lime PVC-rør og PVC montering.

7 Gjenta prosedyren for å feste lengden på PVC-rør inn i den andre kontakten på PVC kopling til slutt forlenge PVC-rør.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com