Hvordan Bruk Block kjellervegger

September 1

Hvordan Bruk Block kjellervegger


Etterbehandling en kjeller med murvegger krever installasjon av en ramme som gips kan monteres. Snarere enn å bygge standard ramme funnet i innrammet hus, kan du feste lekter til veggene for å oppnå den samme grunnleggende utforming behov. En furring stripe er en 1-tommers med 2-tommers eller 1-tommers med 3-tommers tre stripe som er vanskelig montert på veggen. Gips festes til furring stripe på samme måten det er montert på en standard ramme. Installere lekter er en enkel sak med de riktige verktøyene.

Bruksanvisning

1 Mål separat høyden og bredden på hvert vindu eller dør ramme som trenger innramming. Skjær lekter til de riktige dimensjoner med en gjæringssag.

2 Spread bygging lim på baksiden av lekter, og trykk på stripene på plass rundt vinduet eller døren. Kantene av strimlene må være i flukt med kantene av vinduet eller døren.

3 Bor pilothull gjennom stripene i blokken veggene på mørtel leddene av blokkene, ved hjelp av borekronen som fulgte med mørtel anker skruer og en hammer drill.

4 Drive mørtel anker skruer gjennom lekter inn i blokken veggen, ved hjelp av hammer drill og en skrutrekker vedlegg.

5 Mål og markere veggen hver 16 inches, som starter på den ene siden av veggen, og som arbeider på den andre siden. Sett et merke ved siden av taket og en matchende mark i tilknytning til gulvet, og skaper et par av merkene hver 16 inches.

6 Mål første par karakterer fra tak til gulv. Skjær en furring stripe til riktig høyde. Spre bygging lim langs baksiden av stripen og trykk den på plass på veggen, sentrert på toppen og bunnen mark. Bor pilothull og fest mørtel anker skruer som beskrevet i trinn 3 og 4.

7 Gjenta trinn 6 for hver ekstra par av merkene. Mål fra bunnen merket til undersiden av et vindu eller en dør ramme, og deretter igjen fra ovenfor rammen til toppmerket. Cut to lekter for disse stedene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com