Hvordan få spaghettis Flekker Out of Polyester

September 7

Hvordan få spaghettis Flekker Out of Polyester


En spaghetti flekk på din polyester gir både en farge flekk samt fett på klærne. Siden polyester er følsom for varme, må du være forsiktig når du fjerner spaghetti flekken. Tendens til flekken så snart som mulig før det har tid til å sette eller spredning i fibrene. En kombinasjon av kommersielle produkter og hjem rettsmidler løsne tomat og oljeflekker fra polyester slik at du ikke sitter igjen med en fet, oransje flekk på klærne.

Bruksanvisning

1 Tørk opp spaghetti flekken med et papirhåndkle for å fjerne eventuelle spaghetti saus ingredienser, som for eksempel tomater.

2 Plasser spaghetti-farget polyester på et rent håndkle, beis siden opp. Hell vaskemiddel på tuftene av flekken og gni stoffet sammen for å jobbe vaskemiddel inn i fibrene. La vaskemiddel på flekken i 10 minutter for å løsne den.

3 Skyll flekken med kaldt vann. Vask av vaskemiddel og gni polyester sammen igjen for å fjerne eventuelle løse flekken.

4 Hell hvit eddik på en ren svamp. Blot de resterende spaghetti flekken for å fjerne den oransje eller rød farge flekken. Som flekken heiser, flytte til en ren del av svamp eller skyll svampen av.

5 Bruk forvask flekkfjerner til den siste av spaghetti flekken og la det trekke i 10 minutter. Vask din polyester i varmt vann med vaskemiddel og alt-stoff blekemiddel for å fjerne ethvert spor av flekken. Heng plagget tørke.

Hint

  • Sug spaghetti-farget klær i fortynnet eddik over natten for å bidra til å fjerne fargen delen av flekken.
  • Skrubbing en spaghetti flekken for å fjerne det kan føre til at flekken å spre seg. Blot eller svamp flekken i stedet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com