Slik fjerner en tappekran fra en Sink Basin med en skiftenøkkel

December 2

Slik fjerner en tappekran fra en Sink Basin med en skiftenøkkel


Når du planlegger et nytt hjem renovering en av de første tingene folk flest anser erstatter kranene og apparater. Skifte kraner er ikke en vanskelig oppgave, selv om det krever litt dyktighet og tålmodighet. Det krever også en skiftenøkkel. Dette prosjektet har en umiddelbar innvirkning på ditt kjøkken eller bad, som det legger til utseendet på synker. Hvis du har noen ferdigheter håndtering tungt verktøy, tar dette prosjektet bare omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Koble vanntilførselen til kranen du har planer om å fjerne ved å stenge ventilene under vasken. Det er to ventiler, en for varm og en for kald. Slå både til av-stilling.

2. Slå opp under vasken bassenget hvor kranen er koblet til vasken. Finn låsemuttere og monteringsutstyr koble kranen tut og to håndtak til vasken. Merk, hvis dette er et enkelt håndtak tappekran, vil det være bare en del av festeanordningene.

3 Løsne låsemutterne på monteringsutstyr ved å skru dem mot klokken med en skiftenøkkel. Hvis du har en servant skiftenøkkel, bruk den. Dette er en lang håndteres skiftenøkkel som lett kommer opp i vasken for å slå låsemuttere. Løsne alle låsemuttere på festeanordningene.

4 Skru tilførselsslangen kontakter fra varmtvannsrørene under vasken ved å skru dem mot klokken. Bruk en sekskantnøkkel for denne delen. Eller, hvis kontaktene er plast, skru dem for hånd. Koble kontaktene fra rørene.

5 Trekk kranen håndtakene og tut opp og ut av kranen. Skyv tilførselsslanger opp gjennom monteringshullene. Hvis det er en sprøyte hodet med tappekran, koble den fra bunnen av kranen tuten under vasken, før du løfter kranen ut av vasken.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com