Hva er Hardboard Siding på et hus?

November 24

Hardboard ytterkledning er en tøff Fasader for boliger og bygninger, også kjent som high-density sponplater. Produsenter ingeniør ytterkledning ved å bruke en klebrig stoff å binde trefiber. Materialet har vanligvis en garanti på minst 25 år før du trenger noe vedlikehold.

Grunnleggende

Trefibrene i hardplate er orientert i spredte retninger og limt med harpiks under varme og trykk, noe som skaper en tett bord. Hardboard ytterkledning er tøffere, men mindre stabilt enn kryssfiner, som er laget av tynne ark av tømmer og finér, ifølge Dick Karsky, prosjektleder for United States Department of Agriculture Forest Service Technology & Development Program.

fuktskader

Hardplate, som er klebet sammen med et varig klebemiddel, som for eksempel harpiks, kan lide vannskader. Fiber obligasjoner kan skille når Fasader er utsatt for høy fuktighet, for eksempel i et fuktig tropisk klima. Et hus vil ikke merke disse skadene; hevelse oppstår inne i tre, noe som gjør veden tykkere og noen ganger forårsaker "edge welting," når kantene av ytterkledning begynner å blåse, ifølge en amerikansk Forest Service rapport fra Charles Carll.

Masonite

Masonite er en type hardboard som bruker en metode oppfunnet av William H. Mason. Produsenter skyte tre sjetonger i lange trefibre som bruker damp for å danne ekstremt holdbare boards. Masonite, i motsetning til tradisjonelle hardplate, ikke bruke et klebemiddel som lim eller harpiks. Mest brukt i 1930 og 1940 i USA - det ble lånt fra England - Masonite er ikke lenger så ofte, som i 2011. Men det noen ganger brukes av kunstnere eller i bygging av scener, ramper eller ping -pong tabeller.

prisene

Hardboard ytterkledning er en holdbar ytterkledning, noe som gjør det dyrere. Denne type ytterkledning er også mer kostbart å fremstille, noe som øker prisen. Gjennomsnittlige priser, per kvadratfot, starter rundt $ 2,25 for den laveste kvalitet; $ 2,81 for den nest høyeste; og $ 3,31 til $ 4 dollar for den høyeste kvalitet hardboard, ifølge Homewyse kostnader rapporter som i 2011.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com