Slik Care for Roses som er for Tall

October 26

Slik Care for Roses som er for Tall


Mens friske rosebusker forsterke skjønnheten i ditt hjem hage, de trenger også beskjæring for å hindre dem fra å vokse for høy. Gjengrodde roser er tilbøyelige til å bøyes stammer som reduserer den estetiske utseendet av hagen din, som de henge og forårsake rosene til lå på bakken. Beskjæring ikke bare sikrer at rosene vokse til en passende høyde, former det også nypekjerret og oppfordrer friske blomster til neste blomst.

Bruksanvisning

1 Skjær halvparten av den gamle vekst fra stammen, som fjerner skadet stammer fra nypekjerret. Gamle vekst er gjenkjennelige med sin brun eller svart farge, mens ny vekst er tykk og grønn.

2 Klipp av skadede stammer i en 45-graders vinkel med beskjæringssakser ca 1/4 tommers over de brune eller røde knoppen øyne på stilk som den fremmer vekst, ifølge University of Missouri. Bud øyne er små brune eller røde nupper på stammen.

3 Skjær tynne vekst ligger i nærheten av jorda for å fremme sterk vekst, som svak stammer ikke bedres over tid. Rose stammer er tykk i utseende, mens usunn stammer har en Twiggy utseende.

4 Bruk en rake å samle opp klippet stammer og holde området fritt for beskjæring rusk.

5 Kast stammen gresset i en søppelpose, eller i en bestemt bag for plenen utklipp.

Hint

  • Hvis du heller ikke beskjære rosene, vikle en vinylbelagt wire gjerdet rundt rosene for å støtte deres størrelse.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com