Hvordan vaske Soda mykere hardt vann?

October 25

Hvordan vaske Soda mykere hardt vann?


Hardt vann gjør rengjøringen mer utfordrende. Klesvask virker kjedelig og stiv; overflater er caked med rester; briller ser kjedelig og overskyet. Vasking brus lagt til hardt vann kan redusere disse negative effektene ved kjemisk reaksjon med mineralforekomstene i vannet.

Hva er hardt vann?

I henhold til Water Quality Association, "hardt vann ... eksisterer (e) der vann har adgang til bergart som inneholder kalsium, magnesium eller en kombinasjon av begge deler." Rent vann plukker opp disse mineralforekomster, slik at vannet "hard". WQA rangerer vannets hardhet med antall korn per gallon av vann med 0 som den mykeste og 10,5 og over å være den vanskeligste.

Hva er vasking brus?

Vasking soda er en gjennomsiktig krystallisert form av natriumkarbonat som kan være oppløst i vann. Funnet med vaskemidler i dagligvarebutikker eller jernvareforretninger, er vasking brus ofte kalt soda, brus krystaller eller sal soda.

Hvordan virker det?

Soda kan redusere effektene av hardt vann ved en kjemisk reaksjon. De karbonationer i vaske soda binde sammen med kalsium- og magnesiumforekomster i vann. Denne prosessen skaper en uoppløselig stoff som blir vasket bort av vann i stedet for soaking inn i tekstiler eller settling på overflater.

Hva er fordelene?

Ved hjelp av vasking brus lar deg fullføre husarbeid mer effektivt og økonomisk. Du vil kunne bruke mindre vaskemiddel og færre kjemikalier enn før, vil apparater som vaskemaskiner og oppvaskmaskiner fungerer mer effektivt, og tekstiler og overflater være renere.

Hva er ulempene?

Hvis vasking soda blandes med syrer som eddik, vil det skape karbondioksidgass, som kan forårsake kvelning farer i små lukkede rom.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com