Paint Color Ideer for tenårings Rom

October 22

Paint Color Ideer for tenårings Rom


Tenåringer har sine egne ideer om dekorere sin personlige plass, som noen ganger kan være på kant med de av sine foreldre. Tenåringsjenter kanskje foretrekker lyse og muntre farger, mens tenåringsgutter kanskje foretrekker mørkere farger. Den mest effektive måten å dekorere for tenåringen din er å først ta hensyn til hennes favoritt farger, aktiviteter og stil. Når du har funnet ut disse tre tingene, vil det være lettere for deg å velge maling farger for tenåringens rom.

nøytrale

Nøytrale toner i grått, kremer og jordfarger fungerer godt for både tenåringsgutter og jenter. For gutter, utfyller en lys grå musikk-tema innredning, sport temaer eller dekor dedikert til å elske av datamaskiner og innretninger. For jenter, nøytrale som beige eller taupe mesh godt med fransk land eller elegante og moderne stiler. Nøytrale toner tillate mer fleksibilitet, så hvis din tenåring ønsker en endring i innredning, trenger du ikke å endre maling farge.

Girly Colors

Rosa i ulike nyanser definerer essensen av en tenåring i kontakt med sin kvinnelige side. For en lys og romantisk stemning, velge en maling i en pastell eller støvete rose. Hvis din tenåring ønsker en dristig utseende, fuchsia eller sjokkrosa er gode valg. Disse fargene fungerer bra når kombinert med hvite og svarte, og også dyr trykte temaer.

Dristige farger

Svart og rød maling er gode valg for tenåring som ønsker å gjøre en dristig uttalelse. Fargene kan gi et bakteppe for innrammet filmplakater og teatralsk innredning, eller det kan tjene som en bakgrunn for en spillentusiast stil. Svart og rødt også utfyller en asiatisk tema, med gull og oransje detaljer. Lysstyrken på gul på den ene veggen og beroligende svalende blå på tre vegger gi inntrykk av å være utendørs på en solfylt dag.

rike farger

Lilla er fargen på royalty, og når tenåringen velger det for en vegg, det gir rommet en rik og luksuriøs følelse, særlig når den brukes med taktile stoffer som fuskepels puter eller fløyel dynetrekk. Purple fungerer godt med Øst indisk-inspirert interiør, med rike juvel og gull toner. Maroon og burgunder gir et klassisk utseende og, sammen med mørkt tre, setter tonen for en engelsk ride tema.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com