Hvordan kan jeg stoppe Mold vokser i Min Frontlaster vaskemaskin?

October 22

Den gjennomsnittlige amerikanske hjem inkluderer en vaskemaskin for hvitvasking klær og andre tekstiler-baserte elementer. Disse maskinene er av svært liten nytte hvis de blir forurenset med mugg som kan komme på klær og andre elementer du prøver å rengjøre. Foran lasting vaskemaskiner er spesielt utsatt for muggvekst. Sterke kjemikalier er ikke nødvendig for å hindre mugg buildup i frontlastere; naturlige soppmidler og renseteknikker kan stoppe mugg i sitt spor fort.

tørking

Vaskemaskiner må bruke vann for å fungere. Hvis maskinen ikke er tørket ned etter bruk, sitter ekstra fuktighet i trommelen, rundt pakningene og på døren. Dette gjør en førsteklasses miljø der mold kan trives siden de fleste formene foretrekker fuktige steder. Etter at du har vasket en last av Klesvask, ta noen tørkepapir og tørk innsiden av vaskemaskin og dør, med særlig vekt på de stedene der fuktighet kan skjule (f.eks, rundt hengslene). Du kan også bruke en vanlig håndkle så lenge det absorberer fuktighet svært godt. Hvis du bruker en vanlig håndkle, henge den opp med en gang for å tørke, og deretter hvitvaske med neste last med klesvask.

Renset og Soppmidler

Mange husholdningsprodukter er naturlige soppmidler. Syrer tendens til å hemme muggvekst, noe som er grunnen til at eddik er brukt så ofte i husholdning rengjøring. En gang i uken (to ganger i uken hvis du hvitvaske ofte), tørke ned vaskemaskinen med eple cider eddik. Gjør det samme med litt sitronsaft. Sitronsaft kan være veldig fint å bruke i vaskemaskinen fordi duften lukter friskt. Eddik har en tendens til å være mindre attraktivt. La eddik og sitronsaft ufortynnet for best resultat siden dette vil gi en høyere konsentrasjon av syre. Du kan også prøve tea tree olje. Dette stoffet kan være litt kostbar, men det er opp til fem ganger så potent som andre soppmidler og rensemidler. Ved hjelp av boraks, et mildt rengjøringsmiddel med meget lav toksisitet for mennesker, i vaskeriet også kan hjelpe.

Fuktighet og temperatur

Flertallet av muggsopparter som miljøer som har en høy temperatur og høy relativ fuktighet. En enkel måte å holde mugg fra å bygge opp på frontmatet vaskemaskin er å bruke en avfukter og å skru ned termostaten som styrer varmen i vaskerom. Sørg for at luftavfukteren du bruker er tilstrekkelig for håndtering av arealet av rommet, og holde temperaturen på 65 grader eller mindre. Maskiner som befinner seg i kjelleren ofte godt holde seg kald nok, men kjellere tendens til å være mer fuktig enn andre steder i huset.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com