Hvordan Fest Underlaget

October 23

Hvordan Fest Underlaget


Floor underlaget er veden direkte under fliser, parkett eller teppe i hjemmet ditt. Den er festet med spiker til den undergulvet, som i sin tur er festet til gulvbjelkene. Underlag er spesielt kritisk for å sikre at dine gulvbelegg installere flat, og bli flat i årene som kommer. Det er ingen hemmelighet å feste underlaget til en gulvet; nøkkelen er å sørge for det er ingen knirking eller løse, ujevne eller elastiske flekker.

Bruksanvisning

1 Bruk et lim skrape til å skrape av eventuelle ujevne flekker på undergulvet. Skrap av eventuelle chips, splinter, knuter eller rest rusk på veden. Hamre ned noen spiker som stikker opp.

2 Sweep undergulvet grundig med en stiv kost.

3 Legg et ark med underlaget på undergulvet. Square det på to sider i et hjørne av rommet og trykk på kant med en hammer for å tvinge den inn i hjørnet.

4 Hammer en spiker inn i et hjørne av underlaget, en tomme fra kanten. Stå på underlaget og gå til det motsatte hjørnet og hamre en spiker der. Hammer hver spiker ned til hodet synker like under overflaten av treverket, og skaper en liten divot, eller runde depresjon.

5 Nail en rad av spiker ned den ene side av underlaget inn i undergulvet, en tomme fra kanten. Space dem åtte inches hverandre. Sett en spiker i hvert hjørne og deretter kjøre negler rundt omkretsen av underlaget åtte inches hverandre, en tomme fra kanten.

6 Gå på toppen av underlaget. Sprette opp og ned på den; hvis du føler løse eller elastiske steder, spiker dem ned hvor som helst på underlaget.

Hint

  • Du kan kjøre en rad med spiker ned midten av underlaget hvis du vil, men det er ikke nødvendig. Når ett ark med underlaget er sikker, fastsette en annen til hele undergulvet er dekket.
  • Kontroller hver spiker hull for å sørge for at ingen av spiker hoder er utsatt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com