Deck Arbor Ideas

October 28

Deck Arbor Ideas


Et dekk lysthus skaper en åpen luft rom. Noen ganger dekket arbor er dekket med et lerret markise. Mesteparten av tiden, er det flate taket en serie av tre skifer med mellomrom mellom dem. Dette slipper inn lys, vind og regn. En idé er å weatherize dekket arbor ved å dekke taket med klar plastfolie. Dette gjør at lyset til å fortsette å komme inn og blokkerer ut regn. Det er andre ting å gjøre for en kortstokk lysthus for å øke sin nytte.

planter

Det er flere måter å lage en jungel under dekk Arbor. Friluft skifer i taket design gjør det enkelt å lage en hengende hage. Plante blomster og andre planter i hengende kurver. Heng dem fra taket. Gruppe hengende kurver sammen for å eliminere hodet bumping farer. Store blomsterpotter kan plantes med klatring vintreet-lignende planter og ligger ved siden av taket støtte kolonner. Dette bidrar til å skjule disse delene av funksjonell arkitektur. Trene vinrankene å klatre opp søyler og over taket. Lange rektangulære planters kan bygges mellom kolonnene. Busker og flerårige blomster kan være plantet i disse planters. Dverg frukttrær eller jordbærplanter ville gjøre det bra her, fordi det er skjermet fra vær og hage skadedyr.

Stue

Et dekk arbor kan gjøres om til et annet rom. En idé er å plassere en badestamp på dekk. Fordelene er at badestamp er opp av bakken, det er enkelt å lage en overbygd hjørne for det, og det er lett å holde et øye med den. Dette vil begrense uautorisert gutt tilgang til badestamp. En annen idé er å lage en napping område. Dette inkluderer en hengekøye spent mellom støtte kolonner av lysthus. Andre elementer kan inkludere et lite bord for å holde drinker, en haug av lesestoff og en radio. Dekket arbor kan også bli arrangert som et frilufts spisestue. I stedet for spredning plenen møbler i hagen, ordne det på dekk Arbor. På solfylte varme dager, kan dette området brukes til måltider. Det blir familiemedlemmer ut av huset for å nyte utendørs.

andre ideer

Plasser benker rundt dekk arbor å oppmuntre besøkende. De kunne bli gruppert rundt en metall brann pit. Disse inneholder brannen, så det er liten fare for å fange lysthus i brann. Med en picnic bord, ville arbor være et ideelt sted for en grill. Hvis området får mye vind, deretter lage et par tre vegger for å tjene som en vind pause.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com