Giant Elephant Ear Life Cycle

October 29

Giant Elephant Ear Life Cycle


Giant elefant øret planter, Colocasia Gigantea, er kjent for sine overdimensjonerte blader. Elefant ører er tropiske grønne planter som kommer i mange forskjellige størrelser og varianter. Den gigantiske elefant øre er den største av elefant øret planter. Giant elefant ører kan vokse til å være opp til 5 fot høy.

pære

Elephant øret pærer vil vokse best i fuktig jord. Anlegget er innfødt til tropisk klima og pærer virkelig best når jordtemperaturen ikke synker under 60 grader Fahrenheit. Jorda bør ha riktig drenering for å øke rot ventilasjon. Selv om elefantører vokser best i full sol, vil de tilpasse seg noen grad av lys. Pærer skal plantes 6 inches dypt i jorden. De spire tidlig på våren og vil begynne å vokse svært raskt er riktig omsorg.

Summer Vekst

Om sommeren, gigantiske elefantører vokse store blader som er flat og bred. Om sommeren, produserer anlegget nye blader kontinuerlig for å erstatte gamle blader som de dør av. Døde blader bør fjernes fra bakken rundt planten som de faller av. Den gigantiske elefant øre blader kan vokse til 4 fot bred og 5 fot lang, så pass på at bladene ikke skygge nærliggende planter for mye.

Blomster og Frukt

Selv om elefantører ikke er generelt plantet for sine blomster, gjør de blomstrer under bladene. Blomster er vanligvis hvit eller gul i hue. Blomster kan være opp til 8 inches i lengde og 3 inches i bredden, selv om de er generelt mindre. Frukt er sjeldne, men kan forekomme hvis du hånden pollinere blomster. De er grønne eller gule og vises i små klynger av bær. Hvert bær er ca 3 til 5 millimeter i størrelse.

overvintrer

Som været kjøler, blader slutte å vokse og dø tilbake. Elefanten øret rotsystem dør også tilbake. Når voksende giganten elefant øre i kaldere steder der jordtemperaturen synker under 60 F på en konsistent basis i løpet av vinteren måneden, grave opp elefanten øret pære før den første frosten og lagre den i torvmose for vinteren. Pæren bør plasseres på et sted der temperaturen ikke faller under frysepunktet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com