Hvordan å holde en duk på kortet Tables

November 15

Hvordan å holde en duk på kortet Tables


Enten du trenger en umiddelbar tabell for et pokerspill eller en kiddie bordet for en ferie samling, kan et kort bord oppfylle dine behov. Et problem som mange opplever med kortet sitt bord er å sette en duk på det og gjør det bli satt. Fordi de fleste kortbordene er glatte, noen duker skyver til side eller skli rett av bordet når duken er bumped eller trekkes litt.

Bruksanvisning

1. Plasser skum på kortbordet, og kuttet langs kantene av skum med en saks til skummet samsvarer med størrelsen av bordplaten. Kanten kan være fillete; ingen vil se det, fordi det vil være skjult under duken. Skummet hindrer duken sklir.

2 Plasser duken over skum på bordet. Sørg for at duken er enda og er stor nok til å dekke bord med 6 inches til overs på hver side ,.

3 Brett klaffen av duken under i det ene hjørnet av bordet til poenget med klaff berører hjørnet av bordet. Følge halvparten av en smekk på innsiden av duken på hjørnet av bordet og følger kampen til snap på nippet til hjørnet av duken. Dette snap vil holde hjørnet brettes opp slik at duken bretter pent rundt bordbeinet. Gjenta med de tre andre hjørnene.

4 Brett de to sidene av duken som flanken hvert bord ben under bordet. Plasser en halvdel av en smekk på hver side slik at kantene av duken festes like bak delen av tabellen. Gjenta med de andre tre ben. Sikring av duken bak beina på bordet vil hindre at duken glir av hvis noen børster av tabellen.

Hint

  • Kjøpe billig tynn skum. Hvis du har en bomull eller ulaminert duk, vil søl siver gjennom til skum, og du blir nødt til å erstatte den.
  • Selvklebende snaps er nyttige for duker som kan tørkes eller vil ikke krever hyppig vask. For ekstra stabilitet, velger snaps som syr på. Sy-på snaps er mer solid og kan stå opp til gjentatte vask.
  • For å lagre duken, løsne hver av snaps og brett den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com