Din Pool Har Rusty Brunaktig Vann, hva skal du gjøre?

October 24

Din Pool Har Rusty Brunaktig Vann, hva skal du gjøre?


Svømmebassenger krever jevnlig vedlikehold for å holde dem rene og glitrende. Imidlertid kan bassenger og til å utvikle problemer med vannkvaliteten. Noen ganger, pool kjemikalier komme ut av balanse forårsaker mineraler i vann for å felle ut av løsningen. Disse kan misfarge vannet og lage flekker på basseng vegger og gulv. Rusty, brunaktig vann er et tegn på at det er jern i vannet, og du bør bruke de riktige bassenget kjemikalier og metoder for å fjerne det fra vannet.

Bruksanvisning

1 Test bassengvannet med pH kit for å se om vannet må justeres.

2 Brush flekker der jern har avgjort på sidene av bassenget

3 Legg et sekvestreringsmiddel til vannet etter anvisningen på pakken. Sekvestreringsmidlet holder jernet i oppløsning i vannet, slik at filtreringen kan fjerne jernpartikler.

4 Juster pH-verdien av vannet. For å øke antall, noe som gjør vannet mer basisk, legge natriumkarbonat. For å senke pH nummer, som gjør vannet surere, tilsett saltsyre. Følg instruksjonene på beholderen for hvor mye du skal legge til rette pH-verdien.

5 Kjør bassenget filteret i minst 12 timer for å fjerne jern.

6 Fjern filterpatronen og skyll med vann. Sett filteret.

7 Fortsett å kjøre filteret til det ikke er flere jern partikler.

Hint

  • Vel vann som brukes til å fylle bassengene har ofte høye jerninnhold.
  • Sekvestreringsmidler er også kalt chelateringsmidler.
  • Dersom brunt vann fra jern er en kontinuerlig problem i bassenget, ta en vannprøve til et basseng profesjonell for oppløst metaller testing 24 til 48 timer etter behandling, som foreslått av Lamotte.
  • Korrosjon av metalldeler i din pool oppvarming og filtrering system kan føre til bruning eller rust i vannet. Sjekk deler for korrosjon og erstatte. Ifølge EPoolPro.com, opprettholde pH, vil total alkalitet og kalsium hardhet bidra til å redusere korrosjon.
  • Unn deg misfarget vann problemet umiddelbart for å hindre misfarging av bassenget vegger og gulv fra jern falle ut av løsningen. Disse flekker kan være vanskelig å fjerne og kan kreve en profesjonell pool service.
  • En annen type basseng kjemiske, kalt et flokkuleringsmiddel, kan fjerne jern fra bassengvannet. Jernet vil da bosette til bunnen av bassenget, hvor du kan støvsuge det bort.
  • Bobby pins, hageutstyr og andre metallgjenstander igjen i bassenget kan begynne å ruste og misfarge vannet. Hold alle metallgjenstander ut av bassenget for å unngå problemer med vann misfarging.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com