Min Bosch Oppvaskmaskin lukter forferdelig

November 20

Min Bosch Oppvaskmaskin lukter forferdelig


Bosch oppvaskmaskin gjør jobben med å vaske retter for deg, men hvis det er emitting en stygg lukt, kan oppvasken ikke får så ren som du ønsker. En rekke faktorer kan forårsake dårlig lukt i oppvaskmaskinen, og når du identifisere årsaken kan du gå videre til å fjerne lukt og hindre det i fremtiden.

årsaker

Overflødig mat fra oppvasken kan akkumuleres i oppvaskmaskinen, noe som kan føre til en stygg lukt. Oppvaskmaskinen kan også begynne å lukte hvis det brukes sjelden eller hvis filteret er svært skittent.

Fjerne Lukt

Kontroller filteret og skift eller rengjør den hvis det er skittent. Se i brukerhåndboken for rengjøring eller skifte filteret da dette vil variere mellom Bosch-modeller. Bruk en gammel tannbørste og varmt såpevann for å skrubbe rundt døren, gummipakning og renne av oppvaskmaskinen, og deretter bruke en svamp med varmt såpevann til å tørke ned vegger og innsiden av døren. Kjør en komplett tom vask med et glass hvit eddik sitte på øverste hylle for å fjerne dvelende lukt.

Forebygging / løsning

Skyll av oppvasken for å fjerne store matrester fra dem før du setter dem i oppvaskmaskinen. Bruk det varmeste vannet innstillingen mulig når oppvasken i oppvaskmaskinen. Kjør en rengjøringssyklus gang i måneden med et glass hvit eddik på øverste hylle for å løsne caked-on rusk og holde lukt i sjakk.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com