Hvorfor Omvendt osmose System gurgle?

November 30

Hvorfor Omvendt osmose System gurgle?


En periodisk gurgling lyd fra omvendt osmose vannrensesystem er ganske vanlig, spesielt i nye installasjoner. Det er forårsaket av luft i systemet etter installasjonen, og avtar vanligvis i sju til ti dager. Hvis den ikke gjør det, her er noen andre mulige årsaker og løsninger.

snylte

Hvis avløpsslangen fra luftspalte kranen på omvendt osmose oppkobling som kobles til drainpipe sags lavere enn det punktet hvor den kobles til drainpipe, kan det drypper vann fra slutten føre til at avløpsrøret for å lage en periodisk hevert effekt, noe som gjør en gurgling støy. For å fikse det, bare forkorte avløpsrøret slik at vannet renner nedover hele lengden av røret, og det finnes ingen dårlige flekker.

Forskjøvet Drain Pipe

Dersom den vertikale drainpipe er bøyd eller hektet opp i en vinkel, kan vannet kastet ut av omvendt osmose system slippe rett ned i vannet samles i P-felle, og gjøre dryppende og gurgling lyder som overflødig øser over kurven på P-felle. For å fikse det, rett avløpsrøret slik at vannet slynges ut under behandlingen går ned på siden av nedløp og glir rolig inn oppsamlede vannet i fellen.

Defekt Flow Control

Hvis omvendt osmose systemets strømningskontroll gjør det mulig for mye vann til å flyte, kan det skape et konstant gurgling strømning av vann gjennom P-fellen. For å reparere dette problemet, bytter du ut omvendt osmose systemets strømningskontrollventil.

Høy matetrykk

Hvis vannsystem press på mateledningen er for høyt, kan det føre til omvendt osmose-systemet for å mate ut for mye vann i løpet av filtreringen. Dette er spesielt vanlig i landlige vannsystemer med lange rørlengder. For å stoppe problemet og beskytte ditt hjem rørsystemet fra brudd, installere en trykkregulator på husets tilførselsledning. I det minste, sette en på mateledningen for omvendt osmose-systemet.

Over-sized Membran

Hvis omvendt osmose membran du har installert er større enn familiens behov, vil den høye produksjonen membranen avvise høyere mengder vann under filtrering. De fleste avløp og tappekran luftspalter er ikke i stand til å håndtere denne høye en konstant vannmengde uten å gjøre rude lyder. For å fikse det, redusere størrelsen på membranen, og erstatte avvise flytkontroll til en størrelse som passer for den nye membranen. Den avviser flyt bør bremse ned til et nivå avløp kan administrere.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com