Årlig Vine Røde rørformede blomster

November 7

Årlig Vine Røde rørformede blomster


Økende Vining planter i hagen din er en måte å få litt høyde og vertikal interesse. Og det er ingenting som trekker øyet i mer enn en strålende rød blomst. Du vil tiltrekke seg flere kolibrier og bier i tillegg, noe som vil bidra til å pollinere mange andre planter. Økende Vining blomster er så enkelt som å plante, noe som gir dem noe å vokse opp på, og ser på hagen din forvandle.

Scarlet Runner Bean

Velg dette rask voksende vintreet for en nesten umiddelbar telt som barna kan nyte eller som et privatliv skjerm fra nysgjerrige naboer. The scarlet runner bean er et godt valg for å lære barna om hagearbeid og vokser raskt slik at de kan se resultatene. Plant noen frø rundt bunnen av en stang telt og plantene vil snart krype opp og skape en kjølig, skyggefulle sted barn kan nyte i varmen av dagen. The scarlet runner bean tiltrekker seg kolibrier og bier og enda noen møll. Dette pryd har en annen bruk - bønner. Bønne pods og frø er spiselige og kan brukes i salater og stuinger.

Trumpet Creeper

Plukk trompet Creeper for en livlig visning på et gjerde eller mot en skog innstilling. Dette sørøstlige USA innfødte vokser kraftig fra våren gjennom høsten, noen ganger til en høyde på 40 fot eller mer. Trumpet Creeper blomster beste i full sol, men tåler litt skygge også. Det blomster i nyanser av ren rød i tillegg til gul oransje og liker fuktig, godt drenert jord. Hvis du har noen trompet Creeper som du ønsker å forplante og legg på et annet sted, har du flaks. Formering er ganske enkelt fordi trompet vintreet vokser fra røttene, som kan transplanteres uten bekymringer.

Cypress Vine

Velg sypress vintreet som neste Vining plante. Det er en del av morning glory familie som gir deg textural interesse i hagen gjennom Lacy blader og prangende, store rørformede røde blomster som fakkel ut i munnen. Cypress vintreet er opprinnelig fra Mexico og liker fulle Søn Det vil tolerere noen tørke, men gjør sitt beste for blomstring når vannes godt. Cypress vil selv sår og komme tilbake neste vekstsesong fra frø som faller på bakken. Det er hardfør til USDA hardførhet sone 6 og kan brukes til å dekke et espalier eller gjerde.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com