Hjemmelaget Closet Door

December 4

Du fant den ideelle leiligheten: det er riktig pris, riktig størrelse og på riktig sted. Det er ikke perfekt, skjønt. Den kjøkkenapparater kan se litt slitt ut, og det er ikke et skap døren på rommet ditt. Mens et kjøkken makeover er utelukket, kan du enkelt og billig å lage en hjemmelaget skap dør.

fabric Gardiner

Den vanligste løsningen når det ikke er noen skap dører er å re-purpose en gardin å dekke åpningen og skjule skap innhold. Bruk en dekorativ gardin stang og kutte stoffet i to like stykker. Det er lettere å del gardinene i midten for å komme inn i skapet i stedet for å trekke en stor del av stoffet til side.

Du bør kanskje vurdere å installere kroker på hver side av døren slik at du kan la gardinene skiltes når du får klar eller rense ut skapet. Deretter trekke dem lukket når gjestene kommer over. Hvis du ikke har ekstra gardiner, kan du også bruke et laken eller dusjforheng for samme effekt. Hvis du vet hvordan du skal sy, velg din egen stoff og hem kantene for en personlig touch.

Hvis du føler deg spesielt crafty, installere et spor slik at gardinene kan gli lett som de i et sykehus. Velg tynne gardiner for å slippe inn litt lys og gjøre soverommet ditt føles større, spesielt hvis skapet åpningen er lang.

beaded Dividers

Det kan virke litt hippie-dippy, men hengende perler kan gjøre overgangen mellom soverommet og skapet, vel, groovy. Bruk dette som en mulighet til å bli kreativ: kjøpe billig perler i bulk og henge dem opp selv. Du kan styre farge og mønster, lage din egen eterisk skjermen. Tenk tre, krystall eller skjell perler. Effekten kan være elegant og eksotisk stedet for sliten og datert. Ikke utelukke muligheten beaded skillevegger.

Creative Gardin Alternatives

Mens gardiner og perler er farten til closet door alternativer, er det mange andre materialer du kan bruke i stedet for dører. Heng en fargerik sari over skapet åpningen: det vil lyse opp rommet samtidig emitting lys. Vurdere å installere bambus rulle opp persienner. Den naturlige materialet vil legge tekstur til plassen din. Husk imidlertid at en rulle opp blind er best brukt for skap du ikke tilgang til hverdags, så det kan bli kjedelig eller funksjonsfeil.

Til slutt, omfavne det faktum at skapet ikke har en dør. Det vil tvinge deg til å holde innholdet organisert, og du kan fremheve din innsats ved å male åpningen ramme en iøynefallende farge.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com