Billigste måte å bygge en Patio

October 2

Billigste måte å bygge en Patio


En terrasse er bygget som en plass for deg å nyte livet utendørs når været er som bidrar for å være utenfor. Noen av disse oppholdsområder er forseggjort og kan koste så mye å bygge som et tillegg på ditt hjem. Husk, alt du trenger er et område for å slappe av og underholde i, og dette kan gjøres for svært lite penger når du bruker alternativer.

patio Floor

Bygge en terrasse ut av flate biter av skifer eller stein, men spre dem ut slik at du ikke trenger å kjøpe så mange. I mellom bitene sette små grus, sand eller en plysj plen dekker.

Lag en murstein gårdsplass ved å plassere murstein i grupper av dekorative firkanter som er langt fra hverandre. Lag et rutemønster av vekslende en fem-fots-by-5-fots murstein overflate med samme størrelse område i frodig plen. Dette vil ikke bare være dekorative, men det vil koste deg halve prisen av en full murt gårdsplass.

Bruk samme teknikk med stemplet betongplater. Bland og hell små firkantede områder av betong og veksle annenhver firkant med tykk grønt gress. Holde gresset trimmet lav for en pen og ryddig uteplass.

patio favoritt

§ terrassen av ved hjelp av minst kostbare gjerder du kan finne. Bruk et innlegg og skigarden for et rustikt utseende til terrassen din. Dette vil gi deg en 4-fot høyt gjerde for å fullføre uteplass utenfor.

Bruk jernbane bånd for en grense hvis du bare vil uteplass definert. For å legge til ekstra sitteplasser, bygge en benk rundt området av terrassen ved hjelp av billige planker og stolper. Denne ideen gjør dobbelt plikt ved seksjonering av terrassen fra resten av gården og gi deg en overflod av plass til dine gjester.

Konstruer en vegg ut av cinderblock som er bar høyde rundt omkretsen av terrassen din. Fest planker rundt toppen for å lage en lang tabletop området. Bruk billig tre som er farget i ditt valg av farger. Dette gir mer enn nok plass for gjestene å plassere sine mat og drikke på mens de omgås. Plasser noen billig høy topp patio stoler langs bordet området for å gi utseendet på en utenfor bar.

patio Items

Bruk en bærbar gassgrill for terrassen din og lagre bekostning av å bygge en i. Hvis det er kull du liker, bygge en billig grill fra slagg blokker.

Sett et bål i - en som brenner tre. Dette er enkel og svært billig å bygge. Grave et hull og plassere cinderblocks, mellomstore steiner eller murstein rundt kanten for å definere området. Sjekk med ditt lokale brannvesen for eventuelle bygge bestemmelser eller tillatelser for å brenne du måtte trenge.

Sett sammen din egen møbler ut av trestykker. Lange benker og bord har enkle firkantede linjer og kan bygges for en brøkdel av hva det ville koste å kjøpe dem.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com