Hvordan lage Hage Signs med betong Letter Frimerker

January 2

Dekorative stepping steiner og små tegn legge karakter til enhver hage. De er enda mer moro om du har gjort dem selv. Å gjøre hage tegn ved hjelp av konkrete frimerker er morsomt og enkelt. Få barn involvert; de gjør fantastiske gaver til familie og venner som elsker hagearbeid.

Bruksanvisning

1 Bruk en gammel bøtte å blande betong i, eller bland det i en trillebår. Hell 2 kopper vann i bøtte eller trillebår og tilsett 2 1/2 pounds av betong. Bland i ett minutt. Deretter tilsett 2 1/2 pounds av betong og bland i et minutt. Tilsett resten av betongen og bland i tre minutter. Juster blandingen ved tilsetning av mer konkret til konsistensen av betongen er klebrig.

2 Spray formen med et lett med matlaging spray eller WD40. Instruksjoner med mange forhåndslagde formene vil si dette trinnet er ikke nødvendig, men det vil gjøre fjerne mugg enklere.

3. Hell betongen i formen. Rist formen og rør forsiktig for å fjerne luftbobler. Glatt betong med den flate siden av hage sparkel.

4 Bruk pinne til lett skrive meldingen inn i betongen. Hvis det ikke ser bra ut, glatte betong med sparkel og prøv igjen. Etter fem minutter, trykker på noen dekorative steiner inn i betongen.

5 Vent til betongen for å stille. Tid for dette vil variere i henhold til mix, men vil være mellom 15 og 25 minutter. Vent litt mer enn oppsatt tid; du må kanskje bruke mer press med stempel, men det vil hindre betongen fra å fylle på plass når du har løftet ut stempelet.

6 Sett stempel på betong. Trykk rett ned - ikke vipp den - med begge hender. La stempelet på plass mens du skyver på den neste stempel. Dette vil hindre det første brevet fra å miste sin form. Hvis du ikke gjentar bokstaver, la alle frimerkene i til du er ferdig med ordet før du fjerner frimerker. Fjern ved å løfte rett opp; ikke rocke stempel.

7 Flytt ferdige skilt nøye til et tørt område og legg den på et flatt underlag. Tillate betongen å tørke i 48 timer. Snu formen og betong opp ned på en gammel klut eller håndkle. Forsiktig skrelle formen bort fra betongen, og trykk deretter på bunnen for å bryte suge mellom formen og betongen. Fjerne mugg.

Hint

  • Bruk formen og trekke sin ytterkant på et stykke papir, slik at du kan øve med frimerker og dekorative steiner før mixing.There er forskjellige nettsteder som har hage tanker, deriblant The Spirit of Hage Alle Crafts Only.
  • Tilsyn med barn når du gjør konkrete tegn og stepping steiner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com