Hvordan lage en Jerky røyker

November 28

En jerky røyker er enhver beholder som lar deg lage en langsom røykfylt brann i en grop med en skorstein. Inne kan du røyke strimler av kjøtt i flere timer før de er tørket. Denne varianten av en røyker krever litt sveising kunnskap.

Bruksanvisning

1 Grav et hull 2 fot dyp med 3 fot lang med 2 fot bred. Hell en fire-tommers lag av sand i bunnen og tamp den ned. Bruk et nivå for å sørge for at bunnen er jevn.

2 Line i bunnen av hullet med klosser og fylle sprekker i med mørtel. Bygg sidene, stein for stein. Fyll hvert nivå med mørtel før du har nådd toppen. Tørke i minst en dag.

3 Gjør rammen av de røyker ved å plassere fire metallpinnene på metallplate. Mål og merk hvor hver etappe av rammen vil bli, forlate en 12-tommers gapet på bunnen hvor bena skal sitte inne i brennkammeret. Bor hull gjennom innleggene på toppen, midten og bunnen. Gjør tilsvarende hull i folien. Fest arket til bena ved å pakke den rundt og feste det med muttere og bolter. Weld sømmen igjen, slik at røyken slipper ut. Sørg for at føttene passer perfekt inne i murstein brennkammer.

4 Bolt metall håndtak på hver side av røkeren. Dette vil tillate deg å flytte det trygt og enkelt.

5 Mark begge sider av rammen hvor stativene skal sitte - 4 inches fra toppen og 6 inches under det. Skrue og bolt gjennom disse hullene, slik at endene av skruene eksponert. De to flyttbare kjøtt hjell vil balansere sikkert på dem.

6 Gjør lokket på jerky røyker ved å danne et lokk fra metallplater. Det vil være størrelsen på den øvre åpning med en 3 tommers overlapping på alle sider. Bruk metallkutter for å åpne lapper kantene. Brett folien inn i lokket form og sveis siden lapper stengt.

7 Skjær et hull i midten av de røyker lokket med metall kniver. Hullet bør være en tomme mindre i diameter enn størrelsen på skorsteinsrøret. Bruk metall cutters å lage 1-tommers kutt jevnt rundt omkretsen av hullet. Bøy disse delene opp og sveise dem til skorstein rør. Dette vil gjøre en effektiv tetning for den rykkvise røyker og vil tillate røken å virvle ut som ilden fortsetter å brenne.

Hint

  • Plasser røyker over en langsom brann med bena inne i ildstedet. Den kan heves eller senkes ved å sette en eller to klosser inne i gropen der benene hviler på. Det vil være lett å flytte den av brannen på grunn av de to håndtak festet til den side. Holde brannen kjølig og aromatisk smokey å gi kjøttet en god smak.
  • Ikke sett røyker i nærheten av noen brennbare stoffer eller vegetasjon som kan ta fyr. Bruk brann votter og tang når omorganisere tørking kjøtt. La aldri barn i nærheten av denne eller noen annen kilde til åpen ild.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com