Ideer for en bachelor soverom

September 22

Ideer for en bachelor soverom


Når mange mennesker tenker på en bachelor-roms, kan de visualisere en uoppredd seng, klær på gulvet, og pizzaesker, magasiner og DVDer forsøpling gulvet. Men det trenger ikke være sånn. Mens en bachelor-roms er hans domene, kan det være maskulin, funksjonell og ryddig. Design et soverom som passer din personlighet, men at en kvinne kunne føle seg komfortable i tillegg.

farger

Velg rike, maskuline farger for soverommet. For eksempel male veggene i en sjokolade brun farge. Hvis du ikke er komfortabel med vegger blir malt så mørkt, velge en nyanse av latte eller mørk beige. Aksent rommet med farger som en rik blå eller en dyp grønn. Noen menn liker lyse pops av farge, så ikke vær redd for det. For eksempel male en vegg en dyp rød eller innlemme farge inn tilbehøret i hele rommet. Unngå pasteller og andre lysere farger fordi de ikke vil gi de rike, maskuline utseende som de fleste menn går for.

Møbler

Når du velger møbler for soverommet, gå med tre ferdig i en mahogny eller mørk eik skygge. Enkelt er bedre når du dekorere for en bachelor, så velg møbler med elegante, rene linjer og uten en masse masete utskjæringer eller pynt. Hvis du ønsker å ha en TV på soverommet, som mange menn gjør, plasser den inne et underholdningssenter som kan lukkes når du ikke ser på det. Når du velger din seng, gå en av to måter. Enten velge en stor, høy seng med en imponerende hodegjerde eller gå med en lav plattform seng. Enten man vil legge eleganse og et moderne preg til rommet ditt.

linens

Ikke skimp på sengetøy i din bachelor soverommet, spesielt hvis du vil være vertskap for gjester på soverommet. Velg et sett med ark i en farge som utfyller nyanser på soverommet. Velg ark med en høy thread count for maksimal komfort. Velg en dyne farge som enten er en solid farge eller har en maskulin design, for eksempel striper, i farger som utfyller rommet.

andre Touches

Utstyre din bachelor soverommet for å gjøre den til din egen. Ta med et kunstverk eller en utskrift av en berømt arbeid, på veggen. Hvis du har plass, skape en sittegruppe med et par stoler, slik at du kan se TV på soverommet uten å måtte sitte på sengen. Velg lamper for hver nattbordet som innlemme en pop av farge, enten i bunnen av lampen eller skyggen. Viktigere, holde bordene, gulv og andre områder av soverommet ryddig og fri for rot. Plassere små tre boller på kommode og nattbord for din lommebok, klokke, telefon og andre elementer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com