Slik reparerer en PVC Toalett Flange

November 16

Noen toalett skap flenser er laget av PVC, som kan sprekke hvis flensen er plassert under unødvendig press. Ofte vil flensen sprekke fordi toalettet ikke var forankret i badegulvet tett nok slik at toalettet trekk. Stramme mutrene på toalettet skap bolter vil også plassere utilbørlig press på flensen. Når du har lagt merke til at toalettet forseglingen er brutt, og vannet kommer ut, reparere den ødelagte flens med en forsterkning ring i stedet for å fjerne den og installere en ny flens.

Bruksanvisning

1 Lukk toalettet vannventilen ved å vri håndtaket med klokken så langt det går for hånd. Trykk ned på flusher håndtaket en gang for å tømme toalettet tank.

2 Trekk av plastlokk som dekker opp skapet bolter, og deretter bruke en skiftenøkkel til å fjerne nøtter fra boltene. Hvis boltene spinne når du prøver å fjerne nøtter, hold enden av boltene med et par av kanalen låser inntil nøtter er løs nok til å fjerne for hånd.

3 Bruk en fastnøkkel til å løsne mutteren som fester toalettet vannledningen til vannventil. Trekk toalettet av festet og sette den på en gammel presenning for å beskytte gulvet mot skader. Skrape av voks ring med en sparkel, deretter rengjøre PVC flens bruker white spirit og en ren klut slik at ingen voksrester gjenstår.

4 Plasser en forsterkning ring over den ødelagte flens, threading skapet bolter gjennom ringen. Markere plasseringen av armer ring oss skruehullene på badegulvet med en penn, og deretter fjerne ringen og bruke en drill til å lage pilothull på plasseringen av pennen merkene.

5 Spre en jevn mengde av fugemasse på bunnen av armeringen, da træ skapet bolter gjennom ringen og trykker ringen bort på den ødelagte flensen. Stram mutterne på skapet bolter, bidrar til å holde armeringen og flens sammen, og kjører skruer gjennom ringen og inn på badet gulvet.

6 Trykk den flate siden av en ny voks ring mot toppen av armeringen. Senk toalett tilbake over ringen, deretter stram mutterne på skapet boltene slik at toalettet ikke beveger seg i alle retninger. Stram mutteren på enden av vannledningen til vannventil, og slå ventilens håndtaket mot klokken for å fylle på toalettet tank med vann.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com