Min 30CC Weed Eater vil ikke starte

December 21

Den 30CC Weed Eater vil, på et tidspunkt i livet sitt, har begynt problemer. Disse problemene vil variere fra svært små til motoren ødelegge, og de ledsagende symptomer kan variere like mye. Å vite forskjellen på symptomene vil hjelpe deg å finne kilden til problemet og hva som må fikses.

Starter Hard eller Starter Deretter går ujevnt

Hvis motoren starter, men bare etter mye trekker på startsnoren, kan du se på en enkel tenning problem. Bad tennplugger med feil hull vil føre til mange startvansker. Hvis du ikke har byttet ut pluggen i en stund, kan du anta at dette er ditt problem, eller at pluggen bidrar til problemet. Plugger er billig og enkelt å erstatte, og vil hjelpe deg å avgjøre omfanget av problemet. På den annen side, hvis man begynner og deretter går ujevnt, noe som kan være feiltenning i tenningssystemet. Tenningen moduler og defekte ledninger er trolig kilden til start problem hvis du allerede har endret pluggen og problemet vedvarer.

Starter og deretter Dies

Når Weed Eater starter på choke og deretter dør når du flytter den til "Kjør" posisjon, kan du se på en enkel drivstofftilførsel problem. Drivstoff må kjøre fra tanken til forgasseren uten å bli hindret. Selv små hull i drivstoffslanger eller en skitten tank vil tillate akkurat nok gass i apparatet for å få den i gang, men ikke nok til å kjøre den på full hastighet. Rengjør drivstofftanken regelmessig, og erstatte dieselfilter og drivstoffslanger på sesongbasis.

Dies etter at den er varmet opp

Hvis Weed Eater løper litt, men så dør etter at det er varmt, og vil ikke starte igjen, du ser på et problem et eller annet sted inne i forgasseren. Forgassere vil bli skitten over tid og vil ikke bringe inn og blande riktig mengde drivstoff. Dette utgangs problem skyldes ofte en innløpsventil som ikke vil sete på riktig måte mot innløpet arm. En gammel membran i bensinpumpen kan også forårsake disse lignende symptomer. Spør en serviceverksted for å inspisere forgasseren for problemer.

Vil ikke starte i det hele tatt

Hvis startsnoren ikke vil slå seg i det hele tatt, og alle rengjøring og vedlikehold anbefalt her hjalp ikke, og din bruksanvisningen ikke har løst problemet, er du sannsynligvis ser på noe ganske alvorlig skjer i motoren. Du må begynne på startmekanismen og strikk tilbake gjennom til de interne komponentene i motoren som du sannsynligvis har en sprekk eller en luftlekkasje forårsaket et alvorlig tap av indre trykk, som kan kompromittere hele systemet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com