Slik Dekorer med maling farger

November 10

Slik Dekorer med maling farger


Farge kan forvandle følelsen av et mellomrom. Det kan lyse opp rommet og gjøre ting føles friskt og nytt. Dekorere med for mye farge kan gjøre rommet føles undertrykkende eller klaustrofobisk. Maling er en av de billigste og enkleste måtene å dekorere et rom. Du kan make hele huset med maling hvis du er klar til å selge eller bare ønsker et friskt utseende. Å velge riktig fargepaletten er viktig når dekorere med farge.

Bruksanvisning

Dekorer med Paint Colors

1 Lag en farge bord. Du kan ha vært å leve i en beige rom for år fordi du er redd for farger. Ikke vær redd for at malingen transformasjon vil være for sjokkerende. Samle opp stoffprøver fra gardiner og møbler. Ta ut maling fargeprøver og matche dem til de eksisterende fargene i rommet. Dette kan være fargen på tregulv eller stein på peisen. Sett alle fargene på en oppslagstavle. På denne måten vil du være i stand til å finne farger som vil koordinere og slips i alle dine eksisterende stykker.

2 Bli inspirert. Velge en egendefinert fargepalett tar praksis. Lær fra ekspertene. Finn et samlingspunkt for rommet ditt. Dette kan være en pute eller stykke kunstverk. Skaperen har allerede matchet farger sammen for deg. Du kan dekorere med samme maling farger som finnes i kunstverket. Du kan også velge forskjellige farger som vil koordinere med inspirasjon stykke. Finn komplementære farger ved å se på de tonene over fra din farge på fargehjulet.

3 Bestem deg for hvordan du vil at rommet for å få deg til å føle. Definere formålet med rommet ditt før du dekorere med maling farger. Dette gjør at du vet om du vil at rommet for å aktivisere deg eller roe deg ned. Maling farger kan hjelpe deg med å slappe av eller stimulere appetitten. For en munter følelse, med varme toner som gul eller rød. Hvis du ønsker en mer dempet plass titt på lyse blått, grønt eller grått.

4 Velg en primærfarge. Denne fargen vil være det du ser mest av i et rom. Hvis du dekorere et kjøkken med lakkfarger din primære fargen vil gå på skap hvis de tar opp mesteparten av plassen. I en stue den primære fargen vil trolig være veggene. Dette kan være en nøytral farge hvis du ikke ønsker å male veggene hver årene. Hvis du bruker en fet primærfarge, aksent den med mer nøytrale møbler så øyet har et sted å hvile.

5 Velg en aksent farge. Dialekten farger bør kompliment din primære farge. En aksent farge kan du bruke sjokkerende eller sterke farger uten å overskygge rommet. Du kan male møbler i en lys rød eller dyp sjokoladebrun. Knyt i aksentfarge og primærfarge med et mønster som bruker begge farger. Bruk dette sparsomt i rommet, som på gardiner eller kaste puter.

6 Bruk male på uventede steder. Paint er ikke bare for vegger. Plukk opp spraymaling å Refinish lysekrone eller kabinett maskinvare. Spray maling selv kommer i metallisk eller hamret ferdig. Dekorere et helt rom med maling avhengig av gulv. Det er en av de minst kostbare måter å dekorere og gir deg en stor innvirkning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com