Hvordan montere Quarter Round kanner på undersiden av en Sliding Glass Door

September 29

Kvartal runde støping er en dekorativ trim molding ofte brukt til å dekke sømmen mellom baseboard molding og gulvet. Slutten profilen av molding er formet som en fjerdedel av en sirkel eller liker en bit av kaken. Den kan også brukes til som overgangs trim mellom en dørterskel og gulvet. Du kan installere kvartal runde støping på nedre kant av en glidende glassdør terskel for å legge til detaljer til døren installasjon.

Bruksanvisning

1. Mål lengden på terskelen av den glidende glassdør med et målebånd på innsiden av døren.

2 Legg kvartal runde støping på bordet av en gjæringssag. Mål og merk den lengden du målt i trinn 1 ved hjelp av et målebånd og blyant.

3 Skjær kvartalet rundt til lengden ved hjelp av gjæringssag. Sand endene av støpe med et fin-sandslipeplate til de er glatte.

4 Legg kvartalet runde molding på gulvet foran innsiden av den glidende glassdør terskel. Monter det tett mot terskelen og hammer ferdig spiker gjennom molding i gulvet hver 6 til 8 inches å feste den på plass.

5 Center en spiker satt over hver spiker hode og trykk på det med en hammer for å sette neglene 1/16 tomme under overflaten av terskel. Fyll spikerhullene med tre kitt med en sparkel. Tillat den kitt for å tørke i 24 timer.

6 Sand ut massen i flukt med overflaten av veden i den samme retning som den treet.

7 Brush to strøk med treutførelse ut mot kvartal runde støping ved hjelp av en vinklet sash pensel. La finish tørke fire timer mellom hvert strøk.

Hint

  • Velg en hard list som matcher arter av gulv eller treverk for en helhetlig utseende.
  • Bruk vernebriller når trearbeid for å forebygge skader.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com