De beste Blomster til Plant for sommeren

January 25

Blomster legge til farge og skjønnhet til enhver landskapet. De blomstrer starter i løpet av våren og fortsette til sent på høsten. Det er så mange ulike varianter av blomster og planter å velge mellom, er det ofte vanskelig å avgjøre hva du skal plante for sommeren blomstrer. Den beste måten å bestemme er å undersøke hagen plass hvor plantene skal bo.

stauder

Flerårige planter trenger lite stell. Disse plantene kommer tilbake år etter år. Noen gode valg for våren farge ville være tulipaner, påskeliljer og krokus.

typer

Roser er en annen plante som krever svært lite vedlikehold. Beskjæring tilbake i høst vil gi muligheten for ny vekst om våren. Fargene er levende og luktene er deilig.

Shade-tolerante planter

Shade-tolerante planter som gjør godt for sommeren planting er hostas, Impatiens og blødende hjerter. Plantene kan begynne i det små, men ved slutten av sommeren vil de vokse til å dekke et stort område.

ettårige

Ettårige er stor for containere eller filler planter. Petunias, marigolds og blomkarse er fulle av lyse farger for å legge skjønnhet til ethvert sted.

Advarsel

Ikke plante alle blomstene på samme tid. Spre planting ut over noen uker. Dette vil tillate blomstrer fra tidlig vår til sen høst. Pære planter som gladiolas er stor for å plante som dette slik at fargen varer hele sesongen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com