Hvordan Spray Lakk Over Emalje

April 2

Hvordan Spray Lakk Over Emalje


Sprøyting lakk enn emalje gir ekstra lakk og glans til en hvilken som helst av tre eller metall overflate - men det må legges lagvis på riktig måte. Ifølge JRH biler, huseiere anbefales å følge LEA regelen. LEA regel går som følger: lakk, emalje, akryl. Ethvert produkt til venstre for den andre kan med hell belegges på toppen. LEA regel tjener til å holde kjemiske elementer balansert og hindrer produkter fra å spise inn i hverandre. Lakk kan brukes over emalje, for eksempel, men akryl løpet emalje er en no-no.

Bruksanvisning

1 Kjøp en katalysert eller nitrocellulose lakk. Begge varianter er hurtigtørkende og inneholder ingen akryl elementer.

2 Plasser objektet du vil lakk i et godt ventilert område - utendørs, under en carport eller i en garasje, for eksempel. Skyv på arbeidshansker, støvmaske og vernebriller før du fortsetter.

3 Tørk objektets overflaten ren med en myk, fuktig klut for å fjerne skitt, støv eller rusk.

4 Rist boks med lakk. Spray lakk på et ark av ren papp for å teste den intensitet og sprøytemønsteret.

5 Spray et tynt lag av lakk på overflaten. Hold boksen 18 inches fra overflaten til enhver tid. Flytt boksen med korn av tre - hvis du er sprøyting tre. Fortsett hver etterfølgende linje av spray kjører langs den fuktige kanten av forrige linje av spray. Tillat to til fire timer for overflaten tørke.

6 undersøke overflaten. Gni 320-sandpapir over alle overflateurenheter. Tørk overflaten ren for støv med en myk, fuktig klut før du legger et nytt lag. Legg et andre lag på samme måte som trinn 5. La ytterligere 48 timer for overflaten for å sitte og tørke før du går videre til trinn 7.

7 Gni overflaten med en tack klut for å gi overflaten en helt glatt overflate. Gni en pimpstein på overflaten for å legge til en ekstra skinnende kvalitet. Kjøp tack klut og pimpstein steiner på ditt lokale hjemme forsyning butikken.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com