Moderne Hus dekorere ideer

February 15

Moderne Hus dekorere ideer


En moderne huset bruker luksuriøse materialer i moderne måter. Dette skaper en ren effekt som fortsatt er interessant. Moderne design fungerer bra hvis du liker å følge trender eller bare ønsker en enkel stue. Enten du har et moderne hus eller renovere et eksisterende hjem i en moderne stil kan du lage din drøm hus på et budsjett.

materialer

Dekorer moderne hjem med en kombinasjon av menneskeskapte og naturlige materialer. Bring i glass møbler og metalliske fliser. Naturlige elementer skal være slank, som granitt eller teak som ikke viser mye av tre korn. Bruk rustfritt stål på apparater, skuff trekker, benkeplater, skap trim og backsplash. Dette skaper en glitrende moderne kjøkken. Bruk anheng lys i stedet for tradisjonelle lysekroner.

farger

Moderne innredning fokuserer på struktur og materialer i stedet for farge. Pynt med svart, hvit og grå inventar, hvitevarer og vegger. Dette sikrer at moderne rom er i forkant av design, men vil fortsatt være i stil i årene som kommer. Aksentfarger live opp plassen ved å bringe i naturlige planter eller myk rosa pynteputer å balansere ut den maskuline følelsen av metalloverflater. Gul og limegrønn er også tidsriktige farger. Teppe og fliser bør være nøytral, slik som tan teppe eller en elegant travertin gulv.

knutepunkter

Basere et moderne rom rundt en stor oversized midtpunkt. Plasser møbler rundt en vegg av vinduer eller en peis. Gulvet Planen skal være minimalistisk, bare ved hjelp av nødvendige møbler slik at selv de minste rommene føles luftige og lyse. Lag din egen arkitektonisk element ved hjelp av gulv til tak flis på badet.

Store hvite bjørkeris bringe et naturlig preg på rommet. Hvite bjørketrær er i moderne fargepalett og legger interessant tekstur. Se etter store veggklistremerkene som vil gjøre veggen ser ut som en skog av bjørketrær. Stå store grener i en vase for et skulpturelt element.

Plantegninger

Moderne hus ofte har en åpen planløsning. Kjøkkenet spisestue og stue kan alle være i en stor stor plass. Bær samme farger og materialer gjennom hele plassen for en følelse av samhold. Invertere fargene i hvert rom, som å bruke oransje som en aksent vegg i kjøkkenet og på tilbehøret i en nøytral stue. Dette gir hvert rom en distinkt stil mens du oppretter en følelse av flyt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com