Hvordan man kan sammenligne Laminat Wood Gulv til Hardwood

March 15

Hvordan man kan sammenligne Laminat Wood Gulv til Hardwood


Ingenting varmer opp et rom som den rike gløden av tregulv, og takket være det store antallet kvalitet laminat og parkett produkter på markedet i dag, det & # 039; s ser at & # 039; s virkelig oppnåelige for alle. Når du & # 039; ve bevæpnet selv med litt forkunnskap om hvordan tregulv og laminatgulvprodukter er gradert og vurdert, det & # 039; s enkelt å sammenligne de to for å komme med gulv alternativet som best dekker dine behov.

Bruksanvisning

Preparat

1 Ta bilder av rommet der du ønsker å installere den nye tre-look gulv, og gjøre det på både naturlig og kunstig lys.

2 Få male eksempelkort for alle lakkfarger for tiden på veggene, slik at du kan velge en trefarge som vil fungere i harmoni med veggfarge.

3 Avgjør om du ville være i stand til å selv installere gulvet du velger, eller om du foretrekker å betale en profesjonell til å gjøre det.

4 Mål rommet der du vil installere gulvet og finne arealet som skal dekkes ved å multiplisere lengden ganger bredden av rommet.

5 Lag en grov budsjett for deg selv ved å utnytte arealet du beregnet å se hvor mye du har råd til å bruke per kvadrat fot. De fleste laminatgulv begynne på rundt 80 eller 90 cents per kvadratfot, med hardtre som spenner fra 90 cent til $ 3 per kvadratfot og mer, basert på 2010 priser.

Shopping

6 Bruk grov budsjett å jobbe med selger, og vurdere bare de produkter i både laminat og hardt som du vil være i stand til å ha råd til.

7 Fjern eventuelle laminat produktgrupper som ikke bærer en AC rating eller som er vurdert en eller under.

8 Arbeid med selger for å eliminere eventuelle parkett alternativer som ikke er riktig klasse eller hardhet for prosjektet. Hardwood er gradert i henhold til sin klarhet, jevnhet og hardhet, fra "Rustikk" i den lave enden til "Clear" i den høye enden.

9 Velg din favoritt nyanser fra produktene som dekker dine rente eller gradering kriterier i både laminat og parkett valg slik at du har minst to eller tre mulige alternativer i hver gulv type.

10 Bruk rommet ditt bilde til å plukke din favoritt skygge, også tar hensyn til slike andre tidligere fastsatte faktorer som pris, installasjonsalternativer og holdbarhet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com