Hydrauliske slanger Informasjon

March 17

Hydrauliske slanger Informasjon


Den hydrauliske slangen er en del av et hydraulisk system, som består av en korrekt parret slange og koblingssystem som er utformet for å bære forskjellige typer av hydrauliske væsker. Ifølge ThomasNet, slange overfører slike energigenererende væsker som petroleum, væske med høyt vannbase, eller syntetisk olje, fra en komponent til en annen og fullfører en hydraulisk krets.

typer

For ulike typer hydrauliske applikasjoner, det er forskjellige typer spyling. Disse inkluderer artikulert, kveilet, korrugerte, multi-element og forsterkede slanger.

Egenskaper

Tre deler utgjør typisk hydraulikkslange konstruksjon. De omfatter et indre rør, som må være fleksibel og er kompatibel til fluid det bærer; forsterkningslaget består av spiral-viklet wire, tekstilgarn, eller en eller flere hylser av flettet wire; og et ytre lag som gir beskyttelse mot vær og vind, og er også slitasje og oljebestandig, ifølge Hydraulikk og pneumatikk.

betraktninger

Designeren for hydraulikkslangen systemet følger et anbefalt syv trinns prosess kjent som "stemplet", som står for størrelse, temperatur, påføring, materialer, trykk, ender, og levering. De delene av hydrauliske systemer varierer mellom produsentene og kan ikke byttes. Blanding komponenter kan føre til personskade samt nedetid, ifølge Gates Corporation.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com