Maling Ideer for Den & Living Room

March 22

Maling Ideer for Den & Living Room


Enten du kaller det hiet, stuen eller familierom, ønsker du ditt hjem levende plass å være avslappende, elegant og innbydende. Kommer hjem etter en lang dag på jobb, du vil være i stand til å synke på sofaen med en god kopp te eller et glass vin og la stress smelte bort. Opprette en koselig hule eller i stuen kan være så enkelt som et friskt malingsstrøk.

Varme, innbydende farger

Velg en farge som hjelper deg å føle deg avslappet, slik som taupe, sitron gul, lyseblå, eller krem. Sørg for at du liker fargen før du kjøper maling; plukke opp noen fargeprøver og noen malingsprøver, og male en liten del av veggen i hver potensielle farge. La den stå i noen dager før du bestemmer deg den beste fargen for din egen stue.

Accent Wall

En aksent vegg kan trekke øyet til en arkitektonisk funksjon, eller legge tegnet til en ellers vanlig rom. Fargen på aksent veggen avhenger av din personlige smak, men det er vanligvis mørkere, lysere, eller dristigere enn resten av rommet. Hvis du har et naturlig samlingspunkt, for eksempel en peis, velger denne veggen som aksent veggen for å trekke oppmerksomhet til navet. Hvis du har en avlang rom, velger lengst kortveggen fra inngangen til stuen som aksent vegg. Velg fargen på aksent vegg å tie i med fargen på møblene dine. Prøv ikke å gå mer enn to nyanser mørkere enn resten av rommet.

kontrastfarger

Hvis du har malt en aksent vegg i stuen eller den, velge en kontrastfarge i samme familie som aksent farge. Hvis du ikke kan finne en lignende, men lysere farge, velger en off-white eller krem. Vurdere å male noen møbler i stua til kontrast med maling farge du har valgt på veggene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com