Hvordan endre utseende på Skapdører

March 10

Hvordan endre utseende på Skapdører


Skapdører er et hovedfokus i de fleste kjøkken. Oppdatering av utseendet på kjøkkenet kan ta mange måneder og titusener av dollar, men du kan endre utseendet på skapdører og legge nytt liv til gamle kjøkkenet for mye mindre tid og penger.

Bruksanvisning

Endre Hardware

1 Kjøp nytt kabinett trekker i en komplementær stil og farge. Ta en gammel håndtak med deg når du kjøper den nye trekker slik at du kan matche skruen mønster for enkel installasjon.

2 Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene fra baksiden av døren eller skuff skille håndtaket fra skapet.

3 For å installere den nye trekk, bare skru den fast med de nye skruene som følger med håndtaket. Gjenta prosessen med hvert håndtak.

Maling Dør Detaljer

4 Rengjør døren grundig. Bruk stålull eller sandpapir for å nøye grov opp mål i området der malingen skal påføres. Masker området du ønsker å male med tape.

5 Velg detaljer som støpekanter og detalj linjer rundt hevet paneler, eller carving detaljer. Velg en maling farge som utfyller skap. Vannbasert maling er den enkleste å bruke og rydde opp.

6 Bruk en liten kunstnerens pensel, som kan finnes på våre fag- eller kunstavdelingen på din favoritt rabatt butikken, og bruke lang, selv strøk å påføre malingen, unngår går og drypper.

7 Legg design ved hjelp av sjablonger. Tape sjablongen på plass, og bruk en sjablong pensel til å klappe maling i designet. Fjern sjablongen nøye før malingen tørker helt å unngå å trekke opp maling.

Legg Støpe Detaljer til Flat Doors

8 Velg en perle molding som matcher dine skap, helst lakkert, for å gjøre et rektangel på forsiden av skapdøren. Marker et rektangel 2 inches i fra hver kant.

9 Skjær fire stykker av molding til å passe inn i linjen av rektangelet. Bruk en gjæringssag å kutte endene til 45 grader, og matche hjørnene opp for perfekte 90-graders hjørner. Ved kapping, sørg for at du holde delene tett mot gjerdet, og gjøre kutt med en jevn bevegelse for best resultat.

10. Påfør en lys vulst av væske spiker-type konstruksjon lim på baksiden av hvert stykke støping. Bruk på døren, stille opp med rektangel linjer merket tidligere, og tape på plass med maskeringstape før limet tørker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com