Hvordan rengjøre betonggulv installerer Engineered Flooring

March 8

Hvis du ønsker å installere Engineered gulv i hjemmet ditt, kan du bli overrasket over å vite at de kan installeres rett over en eksisterende betonggulv. I tillegg til andre preparater som planering gulvet, må betonggulv rengjøres grundig før du installerer konstruert gulv. Fjerne skitt, flekker og annet rusk fra betongen er et viktig skritt i å sikre at den konstruert gulv ordentlig fester seg til overflaten.

Bruksanvisning

1 Skrap bort eventuelle feil på gulvet. Bruk en sparkel til å forsiktig skrape opp løs maling eller annet rusk fra gulvet.

2 Sweep gulvet grundig. Bruk en kost og støv pan å fjerne alt løst smuss, støv og rusk fra gulvet. En støvsuger med en myk børste kan brukes i stedet for en sopelime.

3 Rengjør flekker fra betonggulvet. Fyll en bøtte med en liter varmt vann. Legg til en kopp trinatriumfosfat til vannet. Hell blandingen direkte på farget betong og la det satt i ca 20 minutter. Skrubb flekken med en stiv skurebørste. Suge opp overflødig fuktighet med tørre filler.

4 Kast trinatriumfosfat løsning og grundig skyll bøtte. Fyll bøtte med en blanding av tre deler vann og en del hushold ammoniakk.

5 Dypp en svamp mopp i bøtte og vri den godt ut. Mopp betonggulv med oppløsningen, skylling mopp ofte. Bytt rengjøringsmiddel som det blir skittent.

6 Kast ammoniakk fra bøtte og skyll den grundig. Skyll svampen mopp i rent vann. Fyll bøtte med rent, varmt vann.

7 Dypp ren svamp mopp inn i rent vann. Mopp over hele gulvet med rent vann for å skylle vekk eventuelle gjenværende smuss og rengjøringsmiddel.

8 La gulvet lufttørke helt.

Hint

  • Bruk vernebriller, gummihansker og klær som dekker armer og ben ved rengjøring med trinatriumfosfat eller ammoniakk.
  • Bland aldri blekemiddel og ammoniakk, eller produkter som inneholder disse to ingrediensene. Resultatene kan være giftig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com