Definisjon av en Brad Nailer

February 26

Definisjon av en Brad Nailer


Brad spikerpistoler er vanlig i byggebransjen, og kan brukes av huseiere som gjør mye av hjemme-prosjekter som krever hyppig spikring. I motsetning til andre pneumatiske hammere er brad nailer laget for en bestemt type nailing prosjektet, og har ikke så mange utbredte byggapplikasjoner. På den annen side, er den brad nailer også billigere enn de fleste pneumatiske enheter.

Definisjon

En brad nailer er en type pneumatisk enhet som er laget for å hamre i Brad negler. Den bruker en dyse som avgir et stempel på spikeren, å kjøre den inn i treet. Stempelet blir drevet av et fjærsystem som er i sin tur drevet av støt med luft fra en nærliggende luftkompressor. Luftkompressoren ta nærliggende luft og trykks, og gir nok kraft til å drive hammeren.

Brad Nails

Bard negler er små negler, vanligvis rundt en tomme eller så lenge, med en bestemt type runde, lille hode. Denne spiker er ment å bli brukt i åpne områder. Det lille hode, ingen stor enn skaftet av spikeren selv, er begravd inn i treverket, hvor det blir mye vanskeligere å se enn vanlige spiker. Dette negler kan også være vanskeligere å treffe enn vanlige negler.

typer

Det er to generelle typer Brad spikerpistoler. Den første typen er håndholdt, med et grep og utløse ligner på en drill. Neglene er ofte passer inn i spikerpistolen i seg selv og drives inn i veden, ett om gangen. Den andre typen er kjent som en palme spikerpistolen, som har en mindre, avrundet utforming som gripes med en hånd, flaten passer over toppen av enheten og tilveiebringe den nødvendige støtte. I disse anordninger må spikeren monteres i riktig sted i treet før det blir hamret.

Bruker

Brad spikerpistoler brukes når brad spikerpistoler brukes, og den mest vanlige bruken Brad spikerpistoler er passende trim, for eksempel innendørs trim funnet rundt vinduene eller langs gulvet. Andre små tavler som kan festes med Brad negler kan også bli spikret med brad nailer, for eksempel tømmeret som brukes til å lage fugl hus eller bilder rammer.

fordeler

Brad spikerpistoler, som mange pneumatiske enheter, pleier å være mye mer nøyaktig enn andre typer hamring alternativer. Dette er spesielt viktig med Brad negler, fordi da har runde hoder som kan være savnet eller misnailed av vanlige hammere. Braid spikerpistoler kan også hamre en brad spiker på under et sekund og tillate en bygningsarbeider å installere mye raskere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com