Hvordan fikse et flatt tak

April 8

Hvordan fikse et flatt tak


Eksponering for regn, vind og ekstreme temperaturer kan ta sitt toll på flate tak over tid. Flate tak kan sprekke eller splitte å produsere hull og en ujevn overflate som gjør at regnvann til basseng og trenge inn i bygningen under. Alltid erstatte en omfattende skadet eller sterkt slitt flatt tak. Men du kan reparere isolerte sprekker eller hull med et flatt tak patching kit fra en DIY eller jernvarehandel.

Bruksanvisning

1 Klatre til det flate taket trygt ved hjelp av en stige eller hevet plattform.

2 Undersøk taket for å vurdere dens tilstand. Hvis overflaten av det flate taket overflaten er dekket med grus, feie disse inn i en haug med en stiv kost, slik at du kan bedre inspisere taket for skade. Gå taket og identifisere eventuelle sprekker eller hull, særlig i områder der taket nedenfor er fuktig eller vannskadet.

3 Kjøp et flatt tak patching kit fra en DIY eller jernvarehandel. Velg mellom en rekke av patching kits for filt, bitumen, gummi eller bly blinket flate tak. Patching settene inneholder fyllmasse, primer og vanntett taktekking tape med en spesialitet lim for å reparere sprekker og hull. De fleste pakkene inkluderer nok materiale til å gjennomføre mer enn en reparasjon, men sjekk emballasjen for detaljer og kjøpe tilstrekkelig patching kits å reparere alle hull og sprekker.

4 Plukk en tørr dag for å utføre den flate tak reparasjon. Unngå svært varme, solfylte dager som kan gjøre bitumen eller følt takflate klissete.

5 Sweep alle grus fra takflaten, om nødvendig. Oppbevar dem i et lerret eller steinsprut pose og senke dem ned til bakken ved å feste et tau til veskehåndtak og løfte dem forsiktig ned. Spray taket med soppdreper å drepe mold vekst. Vent på taket for å tørke.

6 Fyll alle splittelser og sprekker i det flate taket underlag med filler sammensatte før patching med tape. Brukes den medfølgende applikatoren og deretter spre det sammensatte flat over sprekken med en sparkel. Vent til sammensatte tørke og kul.

7 Spre det behandlede området med spesialitet primer leveres i patching kit. Igjen, bruk applikatoren hvis man ble levert. Hvis ikke, bruk en 1-tommers vanlig pensel.

8 Kutt patching tape til lengde med en skarp verktøy kniv. Plasser lappen på det behandlede området og trykk godt ned for å feste den på plass. Kjør fingeren rundt kantene av lappen for å forsegle kantene sikkert. Vent til reparasjon for å kurere. Sjekk produsentens opplysninger for herding ganger.

9 Hoist pose med grus tilbake til taket. Gjenopprette overflaten med chips og bruke en rake å spre dem jevnt.

Hint

  • Blemmer i flate tak kan tyde på vanninntrengning gjennom et lite hull eller sprekk. Tørk disse ut med en varmepistol før lapp på samme måte som beskrevet her.
  • Få en venn eller nabo til å holde stigen mens du klatrer opp på taket.
  • følg produsentens sikkerhets- og bruksanvisningen nøye når du bruker patching kits.
  • Bruk vernehansker når du bruker filler sammensatte og primer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com