Hvordan beregne hvor mye jord trenger jeg å plante Mine blomsterbed

May 24

Hvordan beregne hvor mye jord trenger jeg å plante Mine blomsterbed


Mange gartnere finner bekvemmeligheten og skjønnheten i hevet senger forbedrer hagearbeid erfaring og gir dem mulighet til å produsere mer korn i et mindre rom. Konstruksjonen består av tre eller stein strukturer hevet over bakkenivå som er utformet for å holde jord for å plante blomster, urter eller grønnsaker. Når det gjelder å fylle sengen med jord, de som er nye opphøyde senger møte noen forvirring over hvordan å beregne hvor mye jord som trengs.

Bruksanvisning

1. Mål bredden, lengden og dybden av det indre av sengen hevet. Selv om måling i inches kan være egnet for små senger, måle senger som er større enn 3 fot med foten. Runde målinger opp til neste foten.

2 Multipliser lengde, bredde og for å finne den overflateareal av sjiktet. For eksempel, har en 4-fot med 8-fots seng et overflateareal på 32 kvadrat.

3 Multipliser overflatearealet av dybden av sjiktet for å finne volumet av hevet sengen i kubikkfot. For eksempel, en 1-fots dyp seng med et overflateareal på 32 kvadrat har et volum på 32 kubikkfot. En to-fot dyp seng med det samme overflatearealet har et volum på 64 kubikkfot.

4 Del kubikkfot av tre for å bestemme antall kubikkmeter jord du trenger. I det første eksempel med den 32 kubikk fot volum, har en seng 10 og 2/3 kubikk yard volum. Runde dette tallet opp til neste nummer. For å bestille nok jord til å fylle sengen i eksempelet, vil du trenge 11 kubikkmeter.

5 Besøk din hage forsyning senter eller lokal entreprenør til å bestille hagejord. Jord av truckload er generelt selges av gården, noe som betyr en kubisk verftet. Mindre mengder kan bli solgt i murstein eller poser som indikerer det området de skal dekke.

Hint

  • For mer nøyaktige målinger konvertere inches og uttrykke som desimaler ved måling i fot. For eksempel, 2 fot 3 tommer = 2,25 fot, 2 fot 6 inches = 2,5 fot og 2 fot 9 inches = 2,75 fot.
  • Alltid overvurdere for å tillate variasjoner i størrelse. Left jord kan brukes til andre prosjekter, men ikke å ha nok kan føre til forsinkelser i planting eller krever ekstra turer til leverandøren. Hvis du har jord levert, kan dette bli kostbart.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com