Slik Dekorer med en gul Gingham Duk

March 18

Slik Dekorer med en gul Gingham Duk


En gul Gingham duk bringer våren innendørs uansett årstid. Hvis du bruker et arvestykke eller på annen måte spesiell duk som midtpunktet eller fokus i en dekor tema, er det viktig å matche resten av omgivelsene til elementet i fokus. For mye lys gul kan tretthet øynene siden gult er en stimulerende farge på grunn av dens lysreflekterende egenskaper. Velg farger som passer gult som passer din duk, og deretter legge gule detaljer å trekke temaet sammen.

Bruksanvisning

1 Velg en koordinerende farge på kjøkkenveggen hvis Gingham duken dekker kjøkkenbordet. Lyse farger som krem ​​eller blek grønn vil styrke og friske gule av duken uten å skygge det. Legg komplementære aksenter på kjøkkenet, for eksempel på middagsservise og redskaper holdere, eller i myke kjøkken elementer som grytekluter og håndklær. Browns og andre jordfarger kan varme opp en kald sitrongult og en steingods vase med gule blomster som er lagt inn i midten av bordet, legger den siste finishen til et land hytte tema.

2 Oppdater vindu behandlinger. Swags av Gingham eller matchende persienner eller skodder vil legge til en fargeklatt å utfylle Gingham duken. Hvis du ikke ønsker å ekko Gingham tema i vinduet behandlinger, gå for enten blomster eller vanlig stoff i lyse friske farger.

3 Trekk to forskjellige områder av en åpen planløsning plass sammen. For eksempel, for en plass som er både spisestue og stue kombinert, velger gule tilbehør for stue til ekko gule av duken i spisestue. Velg Gingham putetrekk for pynteputene, legge Gingham slips ryggen til stuegardiner eller legge matter med et hint av gult. Dekorative ornamenter i stue, gruppert på hyller eller bokhyller, vil også gi den visuelle effekten av en koordinert tema.

4 Bruk duken for å lage en vegg henger i et barns rom ved å kutte opp den gule Gingham i firkanter og gjør en brikke-board henger med andre farger av stoff. Applikert den gjenværende gule Gingham på de andre rutene for å trekke utseendet sammen. Gjør puter fra duken å strø på sengen eller gjenopprette lampeskjermer for å skape et friskt land utseende.

5 Stitch kanter grenser på håndklær til å oppdatere eller friske eldre sengetøy eller klippe lange smale strimler fra duker å gjøre Innskyvningsgitter. Dekorer hengende delen av sokkelen løper ved å kutte den ene langsiden av stripe i v-formede hakk, ved hjelp takking sakser å redusere frynsete. Fest løperen til sokkelen med en liten håndverket lim, slik at sporene på kanten til å henge over kanten av sokkelen.

Hint

  • Bruk små tester potter med maling for å prøve ut fargene hjemme før du forplikte seg til å kjøpe store mengder maling.
  • Tillat prøver å male tørke godt natten før en beslutning på fargen. Wall maling ser ofte en annen nyanse når det er tørt, så velger maling farger mens malingen fortsatt er våt kan være villedende og føre til skuffelse.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com