Hvordan Cut en asfaltert innkjørsel

March 17

Hvordan Cut en asfaltert innkjørsel


Som et hus, hvis du har en asfaltert innkjørsel, til slutt må du kanskje kutte vekk deler av den for reparasjoner eller endre landskaps. Fjerne de deler med en jackhammer kan vise seg svært arbeidskrevende og krever stor presisjon for å bevare estetikken i oppkjørselen. Din beste alternativet er å bruke en walk-bak asfalt sag med en våt blad. Med dette verktøyet kan du klippe asfalten med letthet og presisjon, samtidig som du sparer tid og penger.

Bruksanvisning

1 Sweep området av oppkjørselen du planlegger å kutte for å fjerne eventuelle rester.

2 Marker det området du ønsker å kutte med en krittstrek og deretter scorer krittstrek med en skrutrekker for å stille som en retningslinje for skjæring.

3 Sett en diamant våt-blad med hardt obligasjonslån på asfalt sag. Hekt vannslangen til vannpumpen på asfalt sag. Vannet er avgjørende for å holde støv til et minimum ved klipping.

4 Løft bladet opp fra bakken, deretter rulle sagen på plass og senk bladet til overflaten for å forberede seg til å kutte.

5 Slå på asfalt så er motoren og starte vannpumpen. La motoren få fart da begynne å gå frem for å kutte asfalten. Gå sakte til moderat tempo og ikke tvinge bladet. Pass på at du skjærer i en rett linje, slik at du ikke skader bladet.

6 Endre retninger for kutt ved å heve bladet helt av asfalt, reposisjonering sagen, og senke bladet igjen.

7 Stopp gå når du har fullført din kutt og heve bladet fri fra asfaltdekke. Slå av motoren og vannpumpe til slutt.

Hint

  • For å stille inn skjæredybde av bladet, grave ut kanten av oppkjørselen til du kommer til bunnen av asfalt, som vanligvis er laget av grus. Bruk målebånd og måle fra bunnen til overflaten av asfalten. Still dybden av sagbladet i henhold dine mål.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com