Camellia sasanqua Sykdommer

April 13

Camellia sasanqua Sykdommer


Camellia sasanqua er en eviggrønn busk vanlig dyrket for sin dekorative verdi. Denne planten modnes til en høyde på 6 til 24 fot og har store, prangende blomster som blomstrer fra september til april, avhengig av variasjon. Dette anlegget er mest brukt for grenser og skjermer, og er lett å vedlikeholde på grunn av deres langsom vekst på mindre enn 12 inches årlig.

Dieback og Canker

Dieback og canker er en soppsykdom forårsaket av Glomerella cingulata. Det er en av de mest alvorlige sykdommer å infisere Camellia anlegget. Kameliadamen som har blitt smittet av denne sykdommen har gule blader. Etter at bladene blir misfarget, de vil! Og avdelings defoliates. Som denne sykdommen utvikler seg, avdelings tips eller hele grener dø. Denne sykdommen er ofte ledsaget av tilstedeværelsen av Cankers på barken på treet. De cankers er senket og begynne å omgi treet.

Forhindre anlegget fra å bli smittet ved å plante den i godt drenert jord og hindre grenene og stammen av busken fra å bli såret. Hvis sykdommen allerede har infisert Camellia anlegget, har soppdrepende vist seg effektive. Bruk alle soppmidler i henhold til produsentens instruksjoner.

root rot

Root råte er en sykdom som er forårsaket av soppen Phytophthora cinnamomi. Denne sopp sykdom fører til at Camellia plantens blader å gulne. Som denne sykdommen skader rotsystemet, vil hele anlegget begynner å wilt, og til slutt vil planten dø. Infiserte røtter er rødbrun i fargen.

Rotråte er vanskelig å behandle når det har infisert Camellia anlegget. Forebygging er den beste kontrollmetode. Hindre at jord fra å bli overmettet med vann i den varme vekstsesong, som våte forhold hjelpemiddel i spredningen av soppen som forårsaker sykdommen. Fungicider kan påføres på sunne planter som et forebyggende metode, men vil ikke herde en plante som allerede har blitt kompromittert av sykdommen.

Camellia blomst Blight

Camellia blomst sykdom på planter er en av de mest skadelige sykdommer til Camellia anlegget. Gjenkjenne dette sopp sykdom ved tilstedeværelse av små brune flekker på kronbladene. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, brune flekker blir større inntil brun misfarging dekket flertall av blomster. Fra tid flekker på blomsten til hele blomsten er brun og faller til bakken er ofte bare 24 til 48 timer. Heldigvis sykdom bare skader blomster produsert av Camellia anlegget.

Når infiserte blomster oppdages, er rask fjerning og kast avgjørende. Eventuelle infiserte blomster som allerede har falt ned på bakken skal samles og kastes for å unngå spredning av sykdommen gjennom sporene som produseres av soppen. Anvendelsen av soppmidler, som er tilgjengelig på lokale hagesentrene, har også vist seg effektive. Bruk alle soppmidler i henhold til produsentens instruksjoner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com