Produkter for rengjøring Mold

April 1

Eksponering for mugg, som trives på varme, fuktige overflater, kan føre til infeksjoner, tett nese, irriterte øyne og / eller hud, tungpustethet og pustevansker. Så det er viktig, for helsen til familien din, til å drepe noen mold vokser i ditt hjem. Vanlige vaskemidler som du sikkert allerede har på hånden er alt du trenger for å få jobben gjort.

hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er et tryggere alternativ til å bleke og dreper mugg i løpet av minutter. Den kan brukes i ren form eller fortynnet med to deler vann per en del hydrogenperoksyd. Spray løsningen på formen, agitere med en stiv børste, la sitte i 10 til 15 minutter og tørk rent. Overflaten må få lov til å lufttørke.

syrer

Det er et par av ikke-giftige produkter for rengjøring mold som de fleste allerede har hjemme. Hvit eddik eller sitronsaft (rett fra sitron) kan brukes til formen med en svamp eller skurebørste.

Ammoniakk

Ammoniakk er en mold-drapet stoff som finnes i blekemiddel og blekemiddel-baserte rengjøringsmidler som Tilex. Disse produktene kan irritere huden, så bruk gummihansker og beskyttelsesbriller når du bruker dem. Bleach må fortynnes med tre deler vann til en del blekemiddel og sette i en sprayflaske. Blandingen kan deretter sprøytes på den mugne overflaten, agiteres med en skrubbebørste og fikk stå i flere minutter. Området bør tørkes av med en fuktig klut og skylles med rent vann.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com