Hvordan legge ved en Backer styret Plywood

March 31

Hvordan legge ved en Backer styret Plywood


Backer bord er et generelt begrep for alle underlagsmateriale for flislegging vegger eller gulv. Den beste form for backer å bruke på en kryssfiner undergulvet er sement bord, som kutter og installerer som gips, men er så hard, flat og fuktbestandig som sement. Dette gir en utmerket base for fliser som ikke vil myke opp og forårsake sprengning hvis det kommer fuktighet til det. Sørg for at kryssfiner undergulvet er rent og tørt før du begynner.

Bruksanvisning

1 Sett et ark med sement bord på gulvet i et hjørne av rommet. Trace kanten av brettet med en blyant på kryssfinér gulvet.

2 Løft av sementplater. Spredt tynt-set mørtel over merket ut plass med en tannsparkel.

3 Sett sement bord tilbake på gulvet, trykke den inn i mørtel. Tråkk på den for å sette den fast.

4 Drive skruer om overflaten av sement bord og inn i kryssfiner med slagtrekkere, plassere dem hver 8 eller 10 inches over hele overflaten av styret.

5 Lay flere ark av sementplater på samme måte, legger dem ende til ende langs veggen. Skjær den siste med en stikksag etter behov. Dekk resten av gulvet, legging styrene i forskjøvet kurs så det er ingen fire-veis kryss.

6. La mørtelen satt i 24 timer. Trykk mesh tape over hele lengden av hver søm. Spredt tynt-set mørtel over hver stripe av tape, å få det flatt og glatt. La mørtelen satt over natten. Gulvet er nå klart for flislegging.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com