Hvordan måle For skap håndtak

April 1

Hvordan måle For skap håndtak


Enten du oppdatere bad maskinvare, endre ut kjøkkenskuffen trekker, eller legge designer håndterer til dresser, er det raskt og enkelt å måle for skap håndtak. Bare ta et målebånd og hodet til kabinettet du erstatter, lakkering eller oppdatering.

Bruksanvisning

Hvordan måle For skap håndtak

1 Fjern eksisterende kabinett håndterer eller trekker. Det kan være fristende å la det gjeldende maskinvare på plass mens måle, men når 1/4 av en tomme kan gjøre en forskjell, er det bedre å ta av de eksisterende skap håndtak og måle fra hull til hull på kabinettet.

2 Mål for kabinett håndterer ved å finne avstanden mellom de to hullene i cabinet.While holder enden av målebåndet på det første hullet, trekk det undervist og rett over til det andre hullet. Marker ned målingen.

3 Bruk den samme prosessen og måle for kabinettet trekker igjen. "Mål to ganger, kjøpe en gang."

4 sammenligne målingene du bare took.If de er de samme, fortsetter du til neste trinn. Hvis ikke, måle en tredje gang for å finne riktig avstand.

5 Lær terminologien og velg din skap håndtak. "Senter til senter," eller "CTC" er avstanden mellom skruene. Dette er den målingen du nettopp tok, og ønsker å bruke i valg av nye skap håndtak. Andre målinger, for eksempel "lengde", "projeksjon" og "klaring" refererer til total lengde av trekk, idet avstanden henholdsvis håndtaket stikker ut fra skapet og rommet mellom baksiden av håndtaket og det fremre av kabinettet, . Velge et skap eller kabinett håndtak trekk som har en "senter til senter" eller "CTC" måling som er den samme som måle man tok fra hullene. De andre målingene er i hovedsak et spørsmål om utseende og personlige preferanser.

Hint

  • Mål skuffer og dører separat. Mens maskinvare på hver av dem kan se det samme, ofte er det litt annerledes.
  • Sjekk for å være sikker på at målebåndet er rett, og ikke på skrå, når man måler for skap håndtak for å sikre nøyaktige resultater.
  • Dobbeltsjekk sære målinger. Standard kabinett håndterer ha målinger som er hel, 1/2 eller 1/4 inches. Hvis du kommer opp med en merkelig måling, slik som 5/8 for eksempel sjekke målingen på nytt.
  • Måle lengden mellom hullene, ikke lengden av den eksisterende kabinett håndtaket eller trekk. Lengden av maskinvare ingen rolle, bare avstanden mellom skruene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com