The Sand fjerningen for en Pentair Triton TR 50 Pool Filter

May 8

Den Pentair Triton TR 50 pool filter holder en pool vann ren ved å fjerne små partikler fra vannet i løpet av filtreringsprosessen. Hvert tredje til femte år, må sanden inne i Pentair basseng pumpe endres.

Sand

Sanden inne i Triton filter mister effektivitet etter noen års bruk. Den # 20 silica sand er grov og i stand til å fjerne smuss partikler 50 mikron i størrelse, men som sand aldre og blir mye, kan det bare fange opp partikler 20 til 25 mikron i størrelse.

sand Removal

På undersiden av Pentair Triton TR 50 basseng filter er en sand avløp. Når tappehetten er fjernet, vannet inne i pumpen strømmer ut sammen med noen av sand. Resten av sanden fjernes ved å fjerne multi håndtaket fra toppen av pumpen og ved hjelp av en hageslange til å skylle resten av sanden ut av sluket.

Ved hjelp av en vakuum

I stedet for å spyle pumpen med en hageslange, kan en våt og tørr vakuum brukes til å suge sanden ut av bassenget pumpe fra toppen etter at multiventilen er fjernet. Denne fremgangsmåten inneholder sand i stedet for å tillate den å dekke bakken som omgir Pentair Triton TR 50 pumpe.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com